Hemma i stan & kurs i Hoppteknik med Trizz

Ja då var både jag & ligan tillbaka i stan igen......SOLEN gassar & jag ska jobba hmmmm...Det var svalt på jobbet i alla fall.

Väl hemma igen var det bara att fixa allt till kvällens agilitykurs, fika, saft, fikabröd,träningssaker & MYGGMEDEL!!! Mycket prylar blir det...
Birgitta skulle hämta mig & Trizz för färd till klubben. Som vanligt var det broöppning suck, men vi kom nästan i tid. Däremot så hade hon glmt nyckeln så vi fick vänta på altanen tills Ingela kom med nyckeln. Men SOLEN sken & det var så trevligt:)

  
Eva-Marie & deltagare:)

Alla som var anmälda kom & vi satte i gång kvällen med Eva-Marie Wergård. Hade verkligen sett fram emot kvällen & det gjorde i alla fall inte mig besviken:) Mycket var det att ta in & det är ju sååå nyttigt att titta på alla andra ekipage:) Försökte oxå filma lite men solen var liskom lite störande....Men kvällen var ljuvlig:)
Myggmedel på & sedan var det bara att köra!

Jag körde näst sist med Trizz & hon skötte sig kanoners!!! Jösses vilken hund jag har i henne!!!!Synd bara att hon måste dras med mig:(

Övningen vi gjorde var:
1.
Valfritt avstånd till en oxer
    Eva-Marie ville se hennes hoppteknik. Trizz hoppade som en gasell....Himla fint var det:) Hon sög fint till  godisskålen.
2. Låg kryssbom-4 steg(men jag ska ha 3)studs-oxer-godisskål
    Trizz satt fint & nära bommen precis som hon skulle. Jag stod kvar & skickade henne på Framåt just när hon tittade framåt. Hon hoppade på mitt kommando & hoppade BRA! Så nöjd!!! Fick bra feedback från Eva-Marie på Trizz & hur hon hoppade:) Känns ju helt OK!
Summa: Det räcker att köra studs med Trizz för att hon har en bra hoppteknik. STOLT var jag:) Men max ca 1 gg/vecka räcker...
Eva-Marie tyckte absolut att jag skulle anmäla Trizz till tävling....Trizz skulle bli en FARLIG small hund OM hon nu blir small vill säga. Nåja, Trizz skulle inte ha några problem med mediumhöjden...Måste fundera på vad jag ska göra!?!?

   
   
Jag & Trizz

Det var en trevlig & lärorik kväll & jag var NÖJD! Nu ser jag fram emot onsdagens kväll med inriktning på fart.


Wilma var supertaggad för att köra!

TACK Eva-Marie för en kanoners kväll i Hoppteknikens underbara agility värld!!!

Vä hemma blev det 1 timmes promis med resten av ligan runt Brunnsäng. Kvällen var underbart sommrig, det var bara att njuta:) Men tyvärr så är kroppen inte med mig, F:N:(

Njut av era hundar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0