Tips på en tidning väl värd att köpa & lite andra bra inköp

Hittade denna tidning & eftersom att jag är intresserad av att läsa både hundböcker & tidningar så slog jag till....
Visst mycket som står i denna tidning har man väl koll på men....jag rekommenderar att alla ni som vill ha lite tips på vad man kan hitta på med sin hund. KÖP tidningen!!! Där finns många bra & roliga tips på olika aktiveringar.Jag gillar speciellt reportaget om stadsaktiveringen:=) Ska oxå börja köra med medicinbollen på mina hundar. Ska bara fixa en liten boll som jag ska använda på Trizz. Hade inte tänkt på att man faktiskt även kan använda en liten boll för bakbensträning.....Gäller bara att få ändan ur & sätta i gång att träna!!!
Jag blev faktiskt liiite inspirerad av att sätta i gång....



Hittade även denna "apporterings" apport. Perfekt att använda som belöningsleksak, man kan ju stoppa i massor av godis & använda den genom att slänga i väg den. Perfekt för Breeze & Trizz:) Den kostade ca 50:-, väl värt att införskaffa.....Ska be Lena beställa hem ett gäng, skulle ju behöva några till.



Införskaffade även en kylduk, bra att ha i hettan till hundarna. Ska nog beställa varsin.....Hettan kanske kommer tillbaka. Lite dyra kanske men men....kyltäcken är ännu dyrare:( 


Är det ngn där ute som har bra tips på hundböcker, tidningar eller andra roliga/bra hundprylar????
Tipsa mig gärna:)

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0