Äntligen en uppdateringpå bloggen.....

Normalt så uppdateras bloggen dagligen men.....under 2 veckor var hela ligan på landet & ja då hände ju absolut ingenting i träningsväg med ngn utav dom...Under den tiden kom faktisktt tankarna på att jösse vad skönt det är att vara helt hundfri!?!?! Normalt så brukar jag sakna dom efter några dagar men icke denna gång....Det kanske trots allt var bra att vara hundfri så länge?!? Visst det var enkelt eftersom att jobbet tog all tid & då behövde jag överhuvudtaget inte tänka på att rusa hem till hundarna....Så på det planet var mitt samvete rent.

Nåja nu har ordningen återgått till det normala dvs jag har återförenats med hela ligan:) Har ju semester & tillbringar dagarna på landet.....Lugnt & skönt. Eller lugtn & lugnt har faktiskt gjort några aktiveringssaker med dom. Bla har vi gått en tur på Sörmlandsleden, var ute i ca 3,5 timme. Men det får bli en egen rubrik med text & bilder. Har oxå tränat Trizz på klubben i agility, det får oxå bli ett eget inlägg.

Sedan har det ju varit extremt hett....när jag var i Läppe stod temperaturen på 32,9 grader!!! rekord för min del i alla fall:) Det innebär att under den heta perioden så har hundarna mest tagit det lugnt & tillbringat sina dagar genom att vara inne & ute helt fria på landet. En hink vatten per dag & hund har det blivit. Men dom har faktiskt en egen liten damm som dom kan gå i & blöta tassarna. Breeze & Trizz står gärna mitt i dammen & svalkar sig:)

  

Men nu har äntligen regnet kommit & det med besked.....Över 60 mm har vi fått på drygt ett dygn. Kanoners för snart ska det ju bli varmt igen & då frodas svampen:) 



Nu ska vi fika med nygräddade blåbärsmuffins:) 



Det var trots allt himla härligt att träffa hela ligan igen:)

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0