Nyårsdagen 2010

Årets första dag började precis som årets sista...precis, med att Trizz väckte mig, men man får vara glad för det lilla klockan var ju faktiskt strax innan 08.00.
Men eftersom jag nu är på landet så släppte jag åter ut dom 1 & 1...Som ni vet är jag ju så pass snäll mot mina medmänniskor & så här på årets första dag kan dom ju om dom vill få sova lite längre:)

Men jag lämnade kvar Milloo & Trizz ute tillsammans medans jag gick in & tände i brasan. Mysigt:) Ute var det -8,5 grader & inne + 20. När jag fått fyr i spisen så gick jag ut & hämtade in ved & då var självklart alla hundarna med:)

Ute är det alldeles vitt & TYST!!! Verkligen så skönt! Hundarna var oxå lugna ute, annars kan dom få för sig att det är fullt utav "vilda" djur runt knuten....Det är en hel del råddjur runt om & det känner dom minsann. Men nu kanske dom är längre in i skogen, ngt lugnare där kanske efter nattens 12-slag.

Nu är det i allafall fullt av fåglar vid fågelautomaterna & Trizz ligger i soffan & bara tittat på dom:) Tänk vad ett gäng fåglar vid ett fågelbord kan vara intressanta, men så är det att vara en stadshund:) Mina hundar är lika "trötta" när dom kommer hem till stan från landet. Så det är bara bra med ombyte....Men det är klart det händer ju liiite mer i stan...Men nu njuter vi av att vara på landet.

Nu hoppas jag att det inte är några som har dunder & granater kvar som ska användas under dagen:(
Men...här på landet tror jag inte det, däremot hemma i Tokstan!!! Där lär dom hålla på en månad eller två, kanske även in i mars:( Så var det förra året, förjäkligt!!! Helt utan hänsyn till regler, lagar & förordningar, men så gör man i Tokstan grrrrr.....
När Milloo får komma hem har jag ingen aning om:(

Jag vill oxå bo på landet!!!!

Nä nu brinner det i spisen, hundarna har fått mat & är nöjda så nu är det dax att plocka fram frukost till oss 2 benta.

Men först ska jag plocka in en hel plåt med torkad blodpudding från ugnen i en bytta:) Det har torkat sedan i går, bra & billigt hundgodis, kanske liite kladdigt att göra men hundarna gillar det så....
Å visst dom fick provsmaka lite till frukost.....

Sedan hoppas jag att kroppen fixar en promis eller kanske en skidtur:) Satan i gatan det är bara att bita ihop!!! Hundarna måste ju ut varje dag flera gånger om dagen även detta år!!!!

Nä se nu SNÖAR det:)

Njut av era hundar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0