Lite funderingar

Nu när jag är hundfri så kan man ju desto mer fundera på kommande tävlingsäsong kanske:) Nu är det ju klart att snälla Birgitta ska tävla Breeze på dom tävlingar hon åker på!!! Å då måste ju jag genast kolla in tävlingskalendern.....Tyvärr så hittar jag inte så många tävlingar i närheten.
Känns faktiskt BRA att veta att hon får tävla även kommande år, för att tävla agility är ju absolut det BÄSTA Breeze vet:)
Däremot känns det personligen för jävligt att jag inte kan köra mina hundar själv:( Men det är bara att bita ihop & gilla läget, fasiken vad jag avskyr dom orden! Men men....nu är det som det är:(

Tråkigt bara för Prins Milloo som inte kommer köra ngn agility:( Det kanske, kanske blir ngn start här & där. Det vore ju himla kul om han kunde ta sista pinnen i agility 1:an & bli uppflyttad till ag 2:)

Trizz, ja vi får väl se hur det blir med hennes "agility karriär" OM det nu blir ngn....Ingela ska ju starta Ia i april & det är klart att jag är attans sugen på att köra Trizz men vete fasiken om det går:( Nä nu sitter jag ju här & nästan deppar ihop usch....

Ja,ja i morgon hämtar Birgitta mig 06.40 för färd mot en hel lång dag med agility i Kista. Tyvärr bara large hundar:) men det kanske är kul att bara se dom en hel dag hmmmm. Ska bli skönt att bara sitta & titta på alla som kör. Nyttigt värre kan jag lova....Man ser både sådant man vill testa & sådant man absolut inte vill testa:( Kul oxå att se när dom går banan kontra när dom kör sin hund, ja jösses vad jag ska TITTA & ANALYSERA.

Kanske ska jag smita in på en banvandring, nä det är alldeles för många starter. Så jag kommer sitta där på min stol & titta:) För jag kommer att få se MÅNGA lopp i morgon, undrar just när jag kommer hem?!

Men mest av allt ska jag HEJJA på Birgitta & Zingo!!!! Å självklart ska jag HEJJA på laget Övningskörd!!!

Så HÅLL nu alla TUMMAR för dom i morgon! Det ska jag:)

Hoppas nu att alla ni som ska ut med era hundar för ett nattpink klär er varmt:) Här är det -15,6 grader..Sååå skönt att INTE behöva gå ut:)

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: nattis

Det är lugnt, jag fixar sista pinnen till Milloo ;)

2010-01-20 @ 14:26:08
URL: http://nattis.hundisa.se
Postat av: Marie G

Du är för snäll du:) Vi får höras vidare...

2010-01-22 @ 14:48:25
URL: http://marieosindie.blogg.se/
Postat av: nattis

Du kan ju anmäla honom till rättvik, för dit ska ju jag ;)

2010-01-22 @ 16:52:44
URL: http://nattis.hundsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0