Ännu en ledig dag

Varför ska man bryta en tradtion tycker nog mina hundar??? Den här gången var det Mille som av ngn anledning fick för sig att han ville ha kontakt med sin matte klockan 05.15!?!?! Grrrrr, inte poppis:( Självklart hängde dom andra på & Trizz gnällde ett tag innan även hon somnade om....Men INTE fasiken kunde jag somna om!!!

Jag hade ju även jouren på jobbet så on ngn var sjuk så skulle telefonen ringa mellan 7-8.....Så det var bara att som vanligt gilla läget & låta tiden rulla på. Självklart så sussade alla mina hundar så sött:) Till slut var det bara att gå upp & släppa ut dom, då passade jag även på att hämta in ved & tända i brasan. Så nu sitter jag & mina hundar & njuter av knastret från brasan, ja dom njuter nog mer av att dom just fått frukost.


INTE längtar jag tillbaka till i sommras:) +25 grader & sol...

Nä jag GILLAR när det är SNÖ:)

Nu är det -9 grader ute, kanske lite för kallt men det är ju så otroligt vackert!!!

   
Jasminbusken sommaren 2009:)


Jasminbusken till vänster vintern 09-10

Min förhoppning är att det blir ngn form av hundaktivitet & nix det blir INGEN hundträning i den bemärkelsen fniss....Kanske en skidtur eller promis. Min kropp skulle nog behöva ta det lugnt, men det skiter jag i!!! Det är bara att bita ihop & gilla läget...Vad gör man inte för sina hundar?!?

Köpte ett par fårskinns sulor innan jul till mina kängor. Å jösses vad dom är mysiga att ha i skorna!!! Varma & så sköna att gå i! Kan varmt rekommendera er att köpa ett par riktiga fårskinnssulor! Inte var dom dyra heller:)

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0