Kvällens gnäll:(

Måste erkänna att det blev buss både till & från jobbet:( Glömde helt bort tiden så det var bara att rusa till bussen suck.....När jag väl kom till jobbet var allt stängt pga av att det tjöt i hela huset?!?!? Ingen visste riktigt vad det var....Men eftersom att jag är en person som tycker att jaha, det är bara att gilla läget:) Så på med datorn & hörlurarna med BRA musik på hög nivå, ja men se då hörde jag inte när det tjöt!
Gick hur bra som helst men säg den "lycka" som varar det slutade nämligen att tjuta & då var det bara att gå på passet....

Min plan var ju att ta bussen hem men dum som jag är så "glömde" jag att ta på mig termobrallorna, pga stressen när jag skulle till jobbet:( OK då går jag till bussen precis innan den ska gå....Jo tjena, inte attans kom det ngn buss inte grrrr. Igentligen INGET problem, men just i dag hade ju jag inga termobrallor:( Har haft dom varje dag hela vintern UTOM just i dag! Så det var bara att gilla läget....
Men jag kollade mig omkring & fasiken vad folk är DÅLIGT klädda!?!?! Hallå, vi bor i nordligaste Norden, det är VINTER=SNÖ-KYLA & då kanske, kanske man även får räkna med att bussen eller tågen är SENA!!!!
SLUTA gnäll på att bussen är sen, testa i stället med att KLÄ på er efter väder!!! DÅ kanske, ni oxå kan njuta av denna underbara vinter!
Alternativet är att ni BÖRJAR använda appostlahästarna & GÅR! Nu pratat jag om alla dom som "bara" skulle från stan till Brunnsäng. Snacka om att jag blev förvånad över att folk hellre står & huttrar samtidigt som dom gnäller som f.n över att bussen är sen i stället för att gå 1 hållplats!?!? Suck....
Det var alltså ganska intressant att stå & både se & höra folket runtomkring buss 751 i denna bistra VINTERTID!!!
Visst fasiken var det kallt som attan om benen, men jag får helt skylla mig själv eftersom jag GLÖMDE dom varmaste av varma termobrallorna:)
I morgon ska dom på men då ska jag gå!!!
Ni andra kan ju stå där & huttra, jag tycker INTE synd om er!!!

Ingen hundanknyting så här långt i inlägget men här kommer det...

Jag är så jäkla trött på alla förbannade slöa hundägare som INTE PLOCKAR upp efter sin hund!!! Speciellt nu när det allt som oftast är smala upplogade gångstigar alt inte plogat alls. Det gör mig ingenting, men att då oxå behöva parera skithögar samtidigt som man ska ta sig framåt då jäklar blir jag tokig!!!
Hur f.n tänker man när hunden sätter sig MITT på alt liite vid sidan & sedan bara tittar bort kanske visslar lite & sedan bara går vidare!?!? Jippie INGEN såg mig den här gången heller!!!!
Jag har sagt det förr & säger det igen SKAFFA KATT!!!

Usch vade negativ jag låter:( Men som ni kanske förstår så NJUTER jag fortfarande av detta underbara vinterväder, men denna gång med termobrallor:) Så VARMT & SKÖNT......Nä nu bara måste jag ta en hundpromis med ligan:)

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0