Promis igen & ett avslut

Ingela kom & plockade upp mig & hela ligan på fm. Vi skulle ut till SBK & avsluta våran tid i klubben.....Väl där ute så var det fullt med folk, alltid kul med folk på klubbarna:) Nåja vi skulle bara sätta in lite papper i agilitypärmen.
Nu är det gjort! Nästa steg blir att lämna tillbaka nycklarna....Det blev en kort men ganska intensiv tid i klubben....Självklart är vi fortfarande medlemmar & vi kommer även tävla för Södertälje BK.

Sedan bar det av till Djurmagazinet för inköp av lite Eukanuba, Joint foder till Sindie. Dom hade just den:) på kupong dvs man fick köpa en påse för 98:- i stället för ca 300:-. Helt OK för min del....Självklart blev det även några fyllda tuggrullar oxå:) Det gillar alla mina hundar.

Självklart så tog vi en promis med både sheltie & papillonligan, denna gång åkte vi ner till Ragnhildsborg & gick runt Telge Hus. Halv storm med DJUP snö, men Ingela gick först & hundarna mellan oss så jag NJÖT så klart!!!!
Tyvärr hade Ingela lite bråttom så vi gick bara runt udden, men nästa gång ska vi gå längre....
Men hundarna sprang som tokar!

Förstår INTE dom som inte får med sig sina hundar på promis i det här vädret?!?!? Ha,ha,ha....
Antar att hundar som INTE vill gå ut måste vara påverkad av sin "matte". Det finns ju tass salva om hundarna får klumpar/is i tassarna, det finns balsamspray om dom har tendens till att få snökockor(inte ett bekymmer nu när det är så kallt, men annars) i pälsen, det finns täcken om dom fryser så VAD ÄR PROBLEMET:)
Syrran vad säger du:)

Å det är faktsikt SANT att jag verkligen NJUTER av det här vädret!!! Så för min del får det gärna hålla på ca 1 månad till.....Sedan vill självklart även jag ha vår:)

I morgon är det äntligen åter agilityträning i ridhuset:) Bara dom hinner bli färdiga med lydnadstävlingen, men det SKA dom vara!!! För nu vill JAG TRÄNA!!!

Nu ska vi alla slappa i soffan:)

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Håller med om vädret, fast idag fick jag nästan köldskador i nyllet! Så mycket blåste det på rakan.

Inte så kul, men när/om solen tittar fram är det superfint nu.

Skall vi ta en prommis på fredag???



Kram

Lotta med lapparna

2010-02-20 @ 23:09:56
URL: http://anncha0117.spaces.live.com
Postat av: Marie G

Ja, man får passa sig så att man inte förfryser sig eller vovvarna:)

Nu på morgonen var det ju UNDERBART!!!

Ska kolla mina arbetstider ang fredag, höres igen om dagen.

Kramis

2010-02-21 @ 08:23:20
URL: http://marieosindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0