Nya inköp

Ja i bland så bara måste man fylla på förrådet. Denna gång så blev det ngt som jag inte klarar mig utan, eller rättare sagt mina hundar.
Fick tips om att det här skulle vara kanoners på både tassar & ben för att slippa snöbollar. Ska testa & se om det funkar.

 

Kanske ngn som redan testat just det här märket?
Strandbodarnas impregnering, Välgörande balsam för tassarna. Förhindrar klumpbildning från snö & smuts. Sparya tassarna & ev en bit upp på benen & magen. Hjälper även till att hålla infektioner borta när mindre skador & rispor uppstår.
Gör följande:
* Spraya på på ben, tassar & mage
* Efter rastning. Torka bort ev snö & upprepa impregneringen som ovan.
* Upprepa i 3-4 dagar eller till önskvärd effekt nås.
* Därefter räcker det att "fylla" på impregneringen, efter tassarnas beskaffenhet eller efter väderlek & önskat resultat .
Låter helt OK för min del, sedan att man "bara" behöver hålla på i 3-4 dagar är ju bra eftersom det nu gäller 4 hundar. Att underhålla är ju inge "jobbigt" Väl värt att testa. Det andra håller ju på att ta slut.....
Ett Svenskt märke. 

Sedan bara måste dom ju ha lite gottit oxå....



Nu har jag gett upp, för den här gången i alla fall...Så nu får Trizz fortsätta på fodret Bento Kronen. Lena hade tagit hem en påse till mig så det fick bli 3 kg hundfoder speciellt till Trizz grrrr....Vill ju att alla ska äta samma foder men men vad gör man inte för sin kräsna hund?! Jo köper en påse bara för henne:)

Å eftersom att jag har en hund (Breeze) som gärna triggar i gång till tusen vid träning så händer det allt som oftast att hon bara "råkar" ha sönder godispåsarna. Så då fick det även bli en ny sådan...Vet inte hur många som gått åt:( Men dom är jättebra för övrigt, små & behändiga & lätta att ha i fickan.



Glädjande nog så har jag nu äntligen hittat ett täcke som passar till Trizz!!!! Det blev ett Hurtta stl 42 cm, brunt som passade kanon:)
Har provat massor av olika täcken på henne & inget har varit bra:( Har ett fleece täcke som är sytt till whippetvalpar som är jättebra:) Men jag vill ju även ha ett riktigt tjockt & bra täcke & nu ÄNTLIGEN har jag hittat ett.

Breeze har ju heller "inga" täcken hmmm så hon fick ett likadant...Men i stl 45 & svart.

Alla inköp är gjorda på TUMBA HUND & KATT, SOLBO CENTER I TUMBA!
En butik som jag rekommenderar, där finns nog nästan ALLT & det som inte finns går att ta hem:)

Så nu kommer jag sälja alla mina andra hundtäcken samt en hel del koppel & halsband. Ska bara ladda batteriet till kameran sedan ska allt fotas & sättas ut till försäljning...Så håll utkik!!!

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Japp, sånt spray köpte jag, och det funkar väldigt bra!



Kram Lotta med lapparna

2010-02-10 @ 19:59:39
URL: http://anncha0117.spaces.live.com
Postat av: Marie G

Ja men då hoppas vi att den funkar:)

Kramis

2010-02-11 @ 08:14:50
URL: http://marieosindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0