Långpromis med Lotta & Lapparna

Äntligen hade jag & Lotta LEDIGT samtidigt:) Å då blev det ju självklart en långpromis med alla hundarna i vårat härliga vinterväder!!! Det snöade ju hela dagen i går & hela natten, underbart!!!!

Morgonen började med att jag gick en kortis så att Sindie skulle få göra vad hon skulle. Sprayade henne & dom andra med balsamsprayen innan utgång så dom slapp alla snöbollar i pälsen. För nu är det MYCKET SNÖ! Sedan tog jag dom andra & traskade i väg för att möta upp Lotta med Lapparna.

Ordentligt påklädd, det är ju faktiskt VINTER men man kan ju tro när man ser en del folk att det är vår?! Jösses det är ju bara att GILLA LÄGET & klä sig därefter...Men tydligen INTE i den här stan, nä här är det viktigar ett se bra ut än att vara ordentligt klädd suck...Gympadojjor & ½ meter snö, lyckat, nä knappast...Ja,ja dom får klä sig som dom vill, Å så får ju jag något att le åt när dom står där & huttrar:)

Nåväl, nästan framme hos Lotta möter vi dom, Taito med sin obligatoriska boll i munnen. En boll som Breeze ville ha under hela promisen, men hon vågade inte norpa den när han tappade den. Nix då bara skällde hon!

Å på tal om att skälla, så var mina hundar eller främst Breeze helt tokig med att SKÄLLA?!?! Hon hade spanat in sig på Lotta, kanske, kanske hade hon en boll till i fickan????Suck säger jag....



Både två & fyrbenta fick verkligen jobba i dag, snön låg i drivor & djupt var det! Men oj,oj,oj vad MYSIGT det är med alla snö! Å att man sedan har trevligt sällskap gör ju saken än bättre:)


Fotona har jag "lånat" av Lotta med Lapparna:)http://anncha0117.spaces.live.com/

Vi gick genom skogen & som tur var så hade ngn gått strax före oss:) Men det var ändå mkt snö att ta sig igenom kan jag lova....Nästan så att man blev svettig.....
Men självklart så funderade jag titt som tätt OM jag verkligen skulle orka att ta mig hem:( Så himla skittrist....Men det var bara att bita ihop för hem kom vi...

Vi gick via Ragnhildsborg men väl där så fuksade vi & gick på vägen. Kändes skönt för hela kroppen kan jag lova.

Efter 2 timmar var jag & mina hundar hemma igen....Då hade Lotta & Lapparna en bit kvar hem.

TACK Lotta för trevligt & mysigt sällskap & TACK för presenten:) Den kommer användas!

Nu sussar alla hundar gott:)

Njut av era hudnar!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Det var en riktig snöprommis, och vovva var så trötta så trötta, efter våran hemprommis. Det gick riktigt långsmat hemmåt. Men sen var det vila läääänge.

Tack sjläv för en kul stund i snön.



Kram Lotta med Lapparna

2010-02-05 @ 10:44:50
URL: http://anncha0117.spaces.live.com
Postat av: Marie G

Ja nu får det inte dröja lika länge innan nästa snöpromis:)

Kramis

2010-02-05 @ 11:21:33
URL: http://marieosindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0