Alla dagar är inte bra dagar

Så är det bara, men det är klart att jag är himla attans trött på att dom är så många:( Å det beror INTE på att det är vinter, nix jag älskar verkligen det här vädret just nu! Vintern njuter jag verkligen av....Men kanske inte kroppen, vet attans inte vad som är bäst för den...

Hundarna har i alla fall fått sina promisar, visst ingen långis i dag men det får dom acceptera. Var in till grannen & tog en fika. Som vanligt hade jag med mig alla hundarna, men Ellen löper för fullt. Gillas skarpt av Milloo som minsann trodde att han kommit till himlen:) Hmmm ja,ja det slutade med att han fick stoppas in på toan medans vi fikade & då hörde vi världens finaste serenad från honom! Yla kan han verkligen....Väldresserade som vi 2 benta är så gick vi en promis med alla hundarna. Det gick däremot bra, men när vi återigen närmade oss hemmet ja då kom han på att Ellen var med!?!? Är han lite småkorkad eller?!?!
Som vanligt hade Breeze & Trizz fullt spring i benen:)

Å angående Trizz ev löp så vete attan?!?! Tror nämligen att lilldamen lurat oss:( Men jag fortsätter att ha stenkoll!!!

OM allt är ngt bättre i morgon så är det GEMENSAM HUNDPROMIS, samling kl: 15.00 vid Preem i Brunnsängs centrum. ALLA är välkomna med hund!!!

Kan man inte i morgon, onsdag så är det GEMENSAM HUNDPROMIS även på TORSDAG kl: 10.00 samling även denna gång vid Preem i Brunnsängs centrum!

Vore ju himl KUL om ngn ville hänga på!? Det är ju alltid roligare om man är fler.....

Njut av era hundar!


Kommentarer
Postat av: Suneeta & hunden Chanel

Hej! Jag hörde av mig förrut för jag och min Leonberger-tik ville hänga med! Men jag kunde inte då för att jag blev sjuk :(



Men jag och min hund Chanel, kan imorgon så vi kommer gärna kl 15. Jag heter Suneeta Lag så du vet!

2010-02-16 @ 17:45:31
URL: http://chanelsuneeta.blogg.se/
Postat av: Marie G

Hejsan,

Ni är välkomna på promisen:)

2010-02-16 @ 22:36:31
URL: http://marieosindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0