Några rader från träningstävlingen i agility

Jag tog med mig tjejerna & alla priser ut till klubben i god tid. Ville att tjejerna skulle få rasta av sig innan det var dax för att sitta i bilen. Byggde upp startklass banan utan slalom så att den var klar när alla kom. Passade även på att köra den med Trizz, tyvärr så känner hon av att jag inte är OK:( Men hon körde, men inte med ngn racerfart, antagligen försökte hon anpassa sig efter mig....Ja,ja hon fick köra ett lopp i alla fall:)
Breeze gjorde som "vanligt" kontaktfälten så fort jag råkade passera, bara att berömma.....Vill ju ha hundar som suger på hinder:)

Sedan var det uppp till stugan & fixa block där jag skrev upp alla klasser samt storlekar, vi kör ju inte med startkort på träningstävlingarna. Ngt lättare att dom anmäler sig själv & sedan skriver vi resultaten på dom pappren. Man måste ju göra det lätt för sig:)

Strax innan kl 18 började det komma lite folk 6 nu var det ju "bara" att hoppas på att regngudarna skulle var med oss under kvällen! Gossa hur det gick? Inge vidare kan jag lova, jösses ibland kom det några riktigs skurar & så höll det upp & så regnade det lite grann & så kom det en skur osv suck....Men trots det så stannade alla kvar & verkligen kämpade med både regnet & alla jäkla MYGG!! tror att jag aldrig varit med om maken till mygginvation?!?! Jag hade sprayat på mig men hade väl missat ett ställe här & där:( Sedan hörde man dom hela tiden när dom surrade:(


Finns både på fokus på fästingar resp mygg:)

Snälla Birgitta kom & körde Breeze i öppen hopp & agilityklassen:)
Tyvärr så diskade dom sig i bägge klasserna, men jösses vilken fart Breeze hade!!! Även Birgitta jobbade bra! Tycker att dom som ekipage ser ruskigt bra ut:) Eftersom att Breeze diskade sig fick hon 2 diskborstar, himla bra att ha!



Glädjande nog så kom det lite ekipage från våra grannklubbar, KUL!!!

Sedan var det himla KUL att se My i slalom med sin Jim, vilken fart!
Å ett JÄTTEGRATTIS till uppflyttningen till 2:an!!!! Ska bli så spännande att följa er upp iklassrna, för klättra kommer ni att göra!!

Andreas med sin Hettie har ju haft en paus på ca 1 år & debuterade nu på banan igen. Det var så kul att se dom för allt bara stämde:) Alla lopp dom körde fixade dom galant, kul:)

Även Camilla med sin Doris var kul att se, det såg himla koncenterat & samlat ut, kul:)

Även Elin med sin Candy gjorde ett bra lopp i start utan slalom:)

Lena med Elliot jobbade på bra men oj vad hindren är höga för honom:(

Birgitta med sin Wilma diskade sig, men det är bara att träna vidare. Tack Birgitta för att du kämpade med att ta tid på dom andra:)

Å så Birgitta som med sin Zingo gjorde BRA lopp, med vinster:) Det är så KUl att se er på planen!

TACK ALLA som kom & gjorde så att vi kunde genomföra träningstävlingen!
Nästa gång hoppas jag att ännu fler vågar ställa upp!!!

Måste oxå GRATTA Ingela som var i väg & tävlade i Knivts i går kväll. Hon fixade många BRA lopp & blev bla UPPFLYTTAD till 2:an! Grattis säger jag!!!

Å så till musjakten.....Har inte sett röken av musen sedan i går på dan, kanske den är uppäten??? Det hoppas jag, men bäst av allt vore ju om den smitit ut via balkongen?! Värsta vore ju om den helt plötsligt sprang över golvet igen:( Eller hoppade ut ur gaderoben när jag ska plocka fram kläder usch......

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Carina

Ja det är väll typiskt att det blir skit väder! Hoppas det blir bättre nästa gång, för då ska vi vara med!!

Ja hoppas musen stuckit ut!

2010-08-19 @ 11:25:57
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/
Postat av: Marie G

Oavsett väder eller hur:)

Har inte sett musen sedan i går på dan så kanske den är antingen uppäten eller har lyckats smita ut....

2010-08-19 @ 17:20:59
URL: http://marieosindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0