I kväll är det träningstävling i agility!

Mmmm i kväll kör terminens första träningstävling i gång på klubben i Bastmora. Samling kl: 18.00 för ALLA som vill vara med.....Inget medlemstvång.

Ja nu sitter jag här & kollar efter olika banor som vi kan köra i kväll. Roligast är faktiskt att hitta på en startklassbana. Dom ska ju vara enkla så att ekipagen förhoppningsvis lyckas! Den ena startklassen körs med slalom & den andra utan. Allt för att så många som möjligt ska få chansen att träna under tävlingsformer. Sedan blir det även öppen hopp resp agility.
Har ingen aning om hur många eller få som kommer eftersom att det är anmälan på plats.
Ska oxå försöka att få med mig så mkt som möjligt på bussen suck...det är vid sådanhär tillfällen som man undrar vad man igentligen har "tagit" på sig?!? Men det är bara att gilla läget & hoppas på att MÅNGA kommer!

I morgon bitti ska jag bada Breeze, hon är ruskigt skitig....Hon måste ju vara fräsch till på söndag när hon återigen äntligen ska få tävla agility.

Mille är kvar på landet, han var på viltspår i går kväll med "morfar". Sedan satt dom & kollade på live fotboll, Anders lag spelade. Undrar just om att skällde på bollen hela tiden?!? Brukar ju få för sig att göra det...

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0