Sista agilityträningen i ridhuset

När jag äntligen kom till ridhuset hade redan Ingela & Birgitta byggt klart, ganska skönt tyckte jag:)
Hade med mig Breeze, Milloo & Trizz.

Började med Breeze & hade igentligen ingen riktig plan men jag planerade efter hur det var uppbyggt. Körde mkt avståndshanling & slalomingångar. Hon var taggad till tusen men lyssnade & fokuserade BRA:) Min kropp ville INTE vara med men det var "bara" att bita ihop hårt som f.n:(( Men jag var nöjd med henne, hon sög på hinder & jag kunde mer eller mindre vara ganska still vilket ju passade mig perfekt!

Trizz körde jag oxå lite avståndshandling med, hon är ju grön men med små små steg så...Hon har ju ett "trevligt" sug på hinder:) Lite strul vid ingångsträningen på slalomet, hon går gärna in på fel sida vid h slalom?!? Måste träna MER! Ngn gick hon ur men det berodde nog på att jag var lite efter(min kropp igen suck) & så vill jag ju ha mer fart & säkerhet, men det kommer...OM jag tränar vill säga:)
Raksträckan gick OK, hon var lite osäker vid starten pga av att Zingo satt snett bakom henne, men även det måste hon ju "tåla". Så även det måste vi träna mer på...Men annars så racade hon på helt OK, men även här kan hon ha mer driv framåt, utan att jag hänger på. Även det måste jag träna mkt mer på.
Var nöjd med Trizz & hennes prestation i kväll, trodde inte att hon skulle orka efter långisen men det fixade hon galant:)

Milloo körd Birgitta & jag tycket att det såg bra ut, lite ringrostig var han kanske:) Men det kommer, han vill ju verkligen KÖRA agility, det ser man på honom!!!

Det enda som drev mig till halvt vansinne var Breeze & Milloo som betedde sig helt vansinnigt just när dom inte körde:(( Skällde som galningar & när min kropp iinte riktigt är med mig blir man ju inte direkt glad över att hundarna beter sig som vildar:( Just då önskar man att man bara har en hund...men det går snabbt över typ när dom ligger i bilen & sover:)

Ja nu var sista träningen i ridhuset avklarat & på Torsdag hämtas hindren hem igen. Ska bli SKÖNT att åter kunna få köra på gräs:) Trots att ridhuset har varit kanon att köra i:) Men inget går upp mot att kunna åka till klubben när man vill & bygga upp & KÖRA AGILITY:)) Solen får gärna skina oxå....

Njut av er hundar!

Kommentarer
Postat av: Anki

låter härligt när ni är så aktiva, har ingen själv att köra agility med nu,

Mitt mail vart lite kort, var lite stressad men ville svara dig fort,

hoppas ändå att det går vägen för dig med parningen :)

2010-04-05 @ 22:33:12
URL: http://revarens.blogg.se/
Postat av: Marie G

Ja vad gör man inte för sina hundar:) Själv så stapplar jag fram nu mer...TUR att det finns värktabletter!!!

Helt OK, synd bara att han var "upptagen" & det andra "tipset" har ju samma pappa som Breeze:(

Men det är bara att leta vidare & lite halv panik börjar det ju bli...

Tack i alla fall!!!

Kram

2010-04-06 @ 00:50:50
URL: http://marieosindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0