Parning nr 2 avklarad med glans!

Det var väl första gången på lääänge som jag verkligen längtade till söndagen...Snälla Lena skulle ju plocka upp oss på stan & eftersom att vädret var helt ok med sol & riktig VÅR så traskade jag & tjejerna ner till stan. Gick i väldigt god tid så vi fick tillbringa ca 1,5 timme på stan, men det var bara trevligt. Gick omkring lite här & där & sedan satte vi oss en stund & spanande ut över Maren:) Träffade på Lotta, en utav Trizzen´s favvisar, det var läänge sedan men nog kom hon i håg henne:)
Mycket folk var ute så hundarna hade fullt upp....

Skulle köpa lite tulpaner till både Lena & Carin men hur gör man med hundarna???In får man ju inte gå & inte är det torgdag på söndagar?!?! Då går man till Kringlans blommor, för när jag stod där i dörren med hundarna så kom en mkt trevlig tjej som jobbade där ut. Hon tog hundarna medans jag kollade runt & kunde då köpa mig mina blommor. Det kallar jag service:))

Sedan bar det av mot Täby igen....

Den här gången gick det lite fortare innan dom fick till det...Breeze var ännu tjurigare i dag:( Men för övrigt skötte hon sig bra:)
I dag hängde dom i 14 minuter.
Parning nr 2 genomfördes på dag 17.

Micke är en otroligt trevlig & social kille, + att han är gosig:) Sedan tycker jag oxå att han är både snygg & söt. Ska bli spännande & se vad det blir av den här kombinationen!!! OM det blir ngt men det HOPPAS jag ju så klart...

Vi avslutade med fika & paj innan det var dax att åka hem.

Ett JÄTTETACK till:
Carin som med sin "Micke"tog emot oss!!!
Lena som skjutsade oss t&r!!!

Å nu är man då åter tillbaka i verkligheten igen....Men som jag sagt tidigare: INGET ÄR SOM VÄNTANS TIDER!!! För nu är det ju "bara" att vänta & se OM det har blivit något...

Njut av era hundar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0