Ny vecka men självklart tidig morgonpromis

Även denna vecka började innan ens tuppen var uppe.....Ja det var ju bara att återigen traska ut med ligan, men eftersom jag verkligen GILLAR att gå när nästan inga andra är ute så var även denna morgon HÄRLIG!!! Några såg vi men ingen med hund?!?! Jo en kvinna som jag såg på håll, hon var ute & joggade med sin lilla hund. Hurtigt värre, där går gränsen för mig:)

Vilket fall som så är det underbart att börja dagarna med en uppfriskande promis:) Mille han gillar nog att vara hemma med sina tjejer, han går mest hela tiden ca 20 meter före oss & bara luktar. Men han har full koll på oss...ALLT måste ju kollas in när han varit borta ett tag.

Breeze är ngt seg i början av promisarna suck...Det ska luktas & så bara måste hon kolla om hon hittar ngt som går att äta grrr...Så henne måsta jag hålla koll på...Men efter ett tag så blir det fart på henne & då ska det busas & bära pinnar ...Eller kanske hitta en pantburk/flaska till mig:)

Vi var ute i ngt över 1 timme...Sedan var det dax för frukost:)

I kväll är det instruktörsmöte på klubben & i morgon är det träff med Annika Aller oxå det på klubben, ska bli trevligt:)

Prel blir det agilityträning på onsdag, hoppas verkligen att det blir av! Själv så är jag sååå sugen på att köra:) Å så måste ju Birgitta träna Milloo, dom ska ju tävla i Västerås på lördag:))

Fullt upp.........

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0