Milloo äntligen hemma igen!

Men dagen började tidigt som vanligt....Men jösses vad skönt & lugnt det är att vara helt själv ute på promis:) Alla andra sover antagligen i arla morgon stund...
Tjejerna gick lösa hela rundan & dom enda vi stötte på var några förvildade?! kaniner, men se mina hundar bryr sig inte om dom:) Titta kan dom göra men inte dra efter dom, det gillar jag skarpt!!!
Vi lullade väl runt i ca 1 timme...

Sedan var det dax igen för nästa promis när det började närma sig lunch Å se nu var det betydligt mer folk i rörelse suck... Tjejerna fick vara ute på internet medans jag smaskade på en glass:) Även denna gång lullade vi runt i lite över 1 timme.

Sen var det dax att traska till IP & hämta "Mille", för Svenerik körde in honom. Passade på att ta en riktig promis med alla 3. Vädret var helt OK kanske lite blåsigt men ingen snö:) Mille brukar ju ha "tappat" en del av sin hörsel när han varit borta ett tag hmmm men denna gång så hade dom nog pillat öronen på honom, för han gick lös hela tiden & lyssnade bra:) Han bryr sig ju inte om så mkt annat än av löpande tikar suck...Men trots att han träffade på Carinas Russlelltuss Krita som löper så fixade han det bra. Visst lukta ville han ju & då lyssnade han inte:( Men han hängde på när jag sa till honom & sedan var den doften glömd...Får se hur han beter sig när hon passerar under fönstret:)
Väl tillbaka hemma så gjorde vi sällskap med Clary & hennes Elvira så det liksom bidde en promis till...Totalt var vi nog ute i 2 timmar. Känns i kroppen kan jag lova:( TUR att det finns apotek & "piller"....Men trots det så känns det bra, hundarna har ju fått sitt...

Kvällen ängnades åt att baka bla rulltårta & småkakor med gelehallon på:) 



GRATTIS Maria som med sin Bella tog 1 pinne i hopp resp agilityklass på agilitytävlingarna i Kista i dag!!!
Har inte hört hur det gick för dom andra som var där?!?

TACK min snälla granne Clary för att du sydde kuddfodral åt mig!!!



Nu ska hundarna nattpinkas...

Njut av era hundar! 

Kommentarer
Postat av: Suneeta & Chanel

Åh dom där småkakorna såg jättegoda ut!! :D Nu blev jag sugen, haha.

Ha det bra

2010-04-25 @ 13:23:49
URL: http://chanelsuneeta.blogg.se/
Postat av: Marie G

Hade NYTTIGA fiberhavregryn i:) Ja sedan var det andra kanske inte sååå nyttigt....

Ha det gott!

2010-04-25 @ 15:38:49
URL: http://marieosindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0