Långpromis på Påskafton & god mat

Efter frukost, storstädning av altanen som avslutades med fika på den samme:) Så traskade vi  dvs jag med Breeze, Milloo & Trizz samt "morfar" i väg på långis......Sindie fick stanna hemma, tyckte att det räckte med morgonpromisen för hennes del.

Vi traskade upp via 3:an & ut i skogen, via "träsket" usch där var det ganska blött:(, utmed "ån" bort & ut på Sörmlandsleden.
  
På Udden blev det en kort paus för lite fotografering, det blev en del sådana när jag faktiskt hade med mig kameran:)

  

  




Breeze & Trizz:)

Vi traskade på & det var så himla SKÖNT att bara få gå, det är oxå så himla fint på den här rundan! Det var bitvis snöfritt=härligt!!! SOLEN sken, hundarna löpte fritt UTAN att JAGA några djur så klart!!!

 
Utmed sjön

  

Tyvärr så var inte kroppen riktigt på min sida denna dag:( Så jag vek av & tog bakvägen hem med Breeze & Trizz. Milloo fick gå den ännu längre rundan samtidigt som dom hämtade tidningen.
Det är bara att gilla läget, men det är f.n så trist att det hela tiden ska vara så suck....

Humöret blir ju inte heller direkt på topp & när vi precis skulle svänga av vid genvägen mötte vi ett "gäng" typ "Stockholmare", gubben i familjen vrålade: Är det hanar???? Nä, det är tikar svarade jag. "Det var TUR det" svarade gubben, för jag har löptik där uppe!!! Jaha, jag har oxå en löptik svarade jag. Öhhh sa gubben!?!?

Det som retade mig var hur jävla mkt kostar det att börja med att SÄGA HEJ???? INNAN man vrålar som en jävla Stockholmare?!? Han hande ju inte ens sin hund med sig!!! OM han haft det kan jag förstå om han blev liiite orolig då mina TJEJER gick lösa....Men hunden var ju kvar hemma, så vad var det för problem?!?!
Jag stannande inte & frågade....

  
 
Snart får dom raca på barmark:)


Dessa troll skrämde Trizz bort:)

 
Nere vid bäcken

Som TUR var så sken SOLEN fortfarande & jag var nästan hemma.....Allt som allt hade jag & tjejerna varit ute i 1 timme & 40 minuter. Då kan man sätta i sig påskmat & påskgodis med ganska gott samvete:)))  För sedan var det dax för Påskmiddag:) Mumsigt var det & mkt ägg blev det...
Sååå nu kan jag ta en godisbit eller två:)))

  

  

Självklart så har även hundarna fått lite påskmat med köttbulle, prinskorv, potatis & lite leverpastej. Men som vanligt alldeles för lite enligt hela ligan!!!

Nu ska jag öppna en Baccardi Breezer:)))

 

I morgon är det sista agilityträningen i ridhuset, det ska bli så KUL!!!! OM man nu orkar röra sig eller rättare sagt OM jag kan röra mig...

På kvällen blev det favvo"drinken" Irish Coofee:)))



Njut av era hundar!


Kommentarer
Postat av: Lotta

Hejsan

Och en glad påsk på er med.-

Hoppas nu att du hitter nån snyggong till Breeze.

Vi ses absolut på tisdag.

Kram Lotta med Lapparna

2010-04-03 @ 20:33:40
URL: http://anncha0117.spaces.live.com
Postat av: Marie G

Ja vi letar för fullt, ngn snygging borde vi ju hitta:)

Synes på tisdag!

Kramis

2010-04-03 @ 22:56:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0