Aktiv morgon

Efter att ha läst Carina med Russelltussarnas blogg:) så fick jag tillbaka lite energi.....Så nu på morgonpromisen tog jag med mig massor av smått, gott godis i godispåsen. Planen var att aktivera tjejerna under promisen. Å det känns så SKÖNT att jag faktiskt höll mig till min plan!!!

Hade Breeze kopplad första biten tills vi kom til skogen & JA där fick dom gå lösa. Dom håller sig vid mig & har inget intresse av att jaga vilt som tur är!!!

Jösses vad mycket "saker" det finns i skogen som man kan använda!!! Tjejerna fick gå upp på stubbar, stenar, klättra på trädstammar, gå balans, klättra uppför stenbumlingar & springa upp i backar. Självklart får dom godis som belöning:)
Sedan hittade jag en gammal "bro" bakom Nydala som jag så klart använde....Jag stod nedanför & skickade först upp tjejerna upp på ena sidan-dirrigerade dom sedan över bron & sedan fick dom springa ner & få belöning! Gjorde det år bägge hållen ett par gånger & Breeze fattade snabbt vad hon skulle göra. Trizz tyckte att det räckte med att Breeze jobbade & att hon fick godis för att mamma Breeze jobbade:) Men nix inge godis om man inte jobbar...Så till slut fick jag även Trizz att gå upp & springa över bron!!

Passade på att låta dom gå upp på var & varannan sten som fanns utmed våran våg. När jag kom till "Parken" så passade jag på att köra dom först tillsammans  i övningen: UT & runt ett träd. Den här övningen älskar Breeze & hon vet vad hon ska göra:)) Trizz är på G & hängde på Breeze först. Sedan körde jag dom en & en & se lilldamen fattade!!! Så KUL! Jo precis när dom rundat trädet så slänger jag godispåsen tvärt åt det håll jag vill att dom ska springa åt. 

Kände mig ganska nöjd efter denna aktiveringsrunda:) Men som vanligt så vill Breeze jobba mer:))

Väl hemma så plockade jag en halvstor fästing + en som kröp på henne, usch!!! Gillar jag INTE:(

Efter det så badade jag Breeze, inget hon direkt är stormförtjust i men men det bara måste göras & nu är det gjort! Nu luktar hon banan.......

Nu är det snart dax för en pinkrunda för tjejerna innan jag ska traska till jobbet...

Ännu INTE dax för Breeze att åka till HANEN....Inget är som väntans tider...

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Carina

Trevligt att man kan insperare till aktiviteter! Ja nu är jag fast i agilityn, så j-l roligt. Nä nu ska jag sticka till stallet!

Ha det bra

2010-04-13 @ 17:51:06
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/
Postat av: Marie G

Ja:) Å roligare blir det!!!

Avvis men hoppas att det gick bra:)

Ha det!

2010-04-14 @ 13:12:16
URL: http://marieosindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0