Inför Hundens dag på klubben

Efter en härlig morgonpromis med lite aktiveringsövningar med damerna var det åter dax att traska till jobbet. Tyvärr blev det en lång dah för dom hemma, men som tur var har man snälla grannar:)
TACK Clary för att du tog hand om mina tjejer!!! Det räddade min dag....

Precis hemkommern från jobbat så ringde Gudrun & frågade om jag skulle hänga på till klubben, dom skulle fixa inför Hundens dag som skulle gå av stapeln på lördag. Visst, kan ju vara bra att köra Trizz på lite kontaktfält när det är fullt med folk & hudar:) All störningsträning är ju BRA!

Trizz: Körde kontaktfälten på balansen, det fixade hon galant, min lilla stjärna!!! Hon stod så fint så att jag bara pös av stolthet:)  Hon hade också bra fart på hela hindret...
Sedan körde jag hopp-hopp-gungan-böjd tunnel-däck-säck. JötaPetter vilken fart hon hade, nästan så att jag blir liite impad....Men tyvärr så har hon ju mig att släpa på:( Visst, gungan kan gå fortafe men då & då verkligen racar hon över vilket hon gjorde nu:) Trots att jag bara hade lite levergodis...(Tack Kristina för godiset!)
Körde också A hindret medans jag bara sprang(Hmmm) vidare, klockrent kontaktfältsbeteende!!! Superduper! Men...hon fixar det mkt bättre än om jag stannar alt kommer efter henne...Men allt måste ju tränas & nu ikväll så ville jag mer ha störningstträningen. Ngngång så stack hon innan jag gett frikommandot, men då var det bara påt igen...Tycket nog att hon hade bättre fokus på mig i kväll & mer väntade på släppkommandot, KUL kändes det:) Hon såg & kändes laddad, KUL, kul....

Breeze fick mest vara i bilen, kändes inte så lyckat att ta ut en löpande tik bland en hel del gröna hanar....Men jag & Ingela + våra flockar tog en liten kissrunda med dom. Då blev det race kan jag lova:)

Men den som gjordde störst intryck på mig var Kristina med Atos!! Jösses vad dom gått framåt sedan jag såg dom sist!!! KUL! Nu gäller det "bara" att få ordning på mattes handling:)

Njut av era hundar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0