KM i agility

Ja då var det äntligen dax för årets KM på klubben. Tog bussen & sedan en promis med hundarna, det är riktigt trevligt att gå från bussen till klubben. Hoppades då bara att vädret skulle hålla i sig....Väl framme så var det bara att skriva startlistor & fixa lite. Självklart hade minnet sviktat så dom färdigskriva var hemma suck....
Passade även på att köra Breeze & Mille lite, kroppen fixar inte mkt just nu SUCK & SKIT! Men lite blev det, då är UT träning bra att köra & så framåt. Birgitta ska ju köra Breeze i kväll men stackars Mille får titta på...Anders är på studentfest & Amanda kommer inte.
Kvällens domare var Per Heinerud som då också hade ritat både agility resp hoppbanan. Dom såg inte så svåra ut men dom hade sina "ställen" vilket visade sig på resultaten.

Agilityklass: 155 meter Ref tid 55 sek 3 starter 0 disk

Breeze: Gick så attans BRA men tyvärr så snurrade det till i huvudet på Birgitta så hon klarade inte en vals(helt förståerligt efter att ha kört 2 hundar innan) så tyvärr blev det en vägran på A hindret. Men sedan så bara flöt det på.

Totalt 5 fel 45.94. Plac 2
Conny & Zaza 0 fel tid 44.00 Plac 1
Carita & Lotta 10 fel totalt 18.90 fel tid 63.90 Plac 3



Hoppklass: 145 meter Ref tid 45 sek 3 starter 1 disk

Breeze:
Oj,oj,oj vilken DUKTIG hund jag har!!! Det här loppet gick superbra, det flöt, hon lyssnade & verkligen bara njöt av att få köra. Så himla KUL att se!

Totalt 0 fel tid 29.65 Plac 1
Conny & Zaza 0 fel tid 32.87 plc 2
Carita & Lotta DISK

KM mästare i medium Södertälje BK 2009:
Conny & Zaza, ett jätte GRATTIS till er!!!

Resultat:
1:a Conny & Zaza 0 fel tid 76.87
2:a Birgitta & Breeze 5 fel tid 75.59
3:a Carita & Lotta



Birgitta & Breeze kom 2:a OM inte OM hade funnis & OM Breeze inte fått den förargliga vägran så hade hon slagit Zaza på tid.... Nästa år DÅ, DÅ ska dom få sig en match igen....Då ska Mille vara med & slåss om pokalen!!


Grattis Ingela som med Tindra VANN small!!!
Conny med Lady 2:a & Amanda med Vincent 3:a

SuperTACK till våra sponsorer:
MaDs Hund & Katt
Tumba Hund & Katt
Djurmagasinet
Kristallrosen

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0