Vilken morgon!!!

Jösses vilken morgon!Lite småkyligt men SOL!!!! Underbart säger jag bara....Så det var upp med tuppen & i väg på en mkt tidig morgon promis med Breeze & Trizz.
Det är igentligen otroligt att man kan må så mkt bättre bara man får uppleva att solen visar sig?!? Men så är det att bo i "kalla" norden. Nu gäller det att lapa åt sig solstrålarna så att man orkar jobba igen efter ledigheten....men några dagar har jag kvar.

Under promisen nu på morgonen så var det som "vanligt"? nästan inga hundmänniskor ute, skönt tycker jag för då kan ju tjejerna springa lösa. Vi mötte en kvinna med en borderterrier, tik som vi mött en gång tidigare. Den går i koppel för hon jagar...Men våra hundar går bra ihop, så då tänkte jag att Trizz får vara lös men inte springa fram. Breeze bryr sig ju inte, nä det var ju ingen snygg hane! ha,ha,ha.....

När Trizz fick syn på dom så blev hon intresserad & sprang emot dom ca 3 meter från mig. Men jag ropade, "Trizz-här" & då vände hon som en raket & kom till mig! Ngt måste jag ha gjort rätt med henne?!?! smile....
Sa, "stanna" till Trizz & då sätter hon sig så lydigt & jag har full fokus på henne medans dom passerar oss. Trizz tittar inte ens på borderterriern. Lät dom passera ca 10 meter innan hon fick frikommandot. Inte ens då var hon intresserad av den andra, hon hade fokus på mig! SUPERDUPER! Måste väl vara LITE rolig i allafall?!?! Vilken DUKTIG hund jag har!!!

Ändå är det INGEN som är intresserad av henne???? Hon kommer ju bli en SUPER agility/lydnadshund!!!!!

 Söker du en SUPER hund att träna & tävla agility/lydnad med? Kontakta mig via epost: [email protected]

     
Bilder från förra året          Trizz & Cash

Njut av era hundar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0