Stadspromis i kväll

Alla som bor i Södertälje & som vill ha promissällskap är Välkomna i kväll, måndag kl: 19.00 samling i Stadsparken. Vi går en "stadspromis" på ca 1 timme.
Det är bara att komma om ni vill....Ju fler desto trevligare!

Själv så planerar jag att komma med alla mina 3 hemmavarande hundar. Tänker varje gång att nu ska jag bara ta med mig 1, men det slutar alltid med att alla får följa med. Inte blir det ngn egen tid med matte inte, suck...

Nu på morgonen bidde det en promis på ca 50 minuter. Körde faktiskt lite hopp med dom alla 3, var för sig. Hittade nämligen 2 lämpliga tunna trädstammar som låg ner. Perfekt att träna framåt (hopp) på. Man verkligen såg att dom tyckte att det var KUL! INTE var det kul när just "jag" blev uppbunden för att den andra skulle få köra smile....

Även en hel del klättring blev det, både för hundarna & mig. Men på några ställen stod jag kvar & bara skickade hundarna uppåt. Kände mig ganska nöjd när vi väl var hemma igen. Tror nog att hundarna också tycket att promisen var OK. Men gladast blev Breeze när hon redan i porten kände doften av favvon Anders!!! Å visst satt han i soffan, GLÄDJE enligt Breeze!!!

Nu sussar vildingarna gott.

Dagens negativa: Jag har tandvärk suck....& nu har jag slängt mina stalldojjor. Dom var helt "slut". Alltid ska det var ngt!!!

Njut av era hundar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0