Snöslask promis

Passade ju på att åka ut till klubben för att låta hundarna springa. Men oj vad slaskigt det var! På vissa ställen var det helt OK, på vissa ställen var det snö & här & där var det slask. Inga av hundarns brydde sig om men det gjorde jag.....Efter spring & bus så körde jag Breeze i slalom. Hon är ju bara så superladdad! Men bra gick det, hon tog ingångarna snett vilket var kanon. KUL! Synd bara att hon inte får tävla nästa helg, men men det kommer fler helger.

Körde inte ngt med MIlle, ville inte förstöra Amandas slalomträning, det gick ju så bra till slut på förra träningen. smile....Nu på söndag så är det sista träningen i ridhuset för säsongen & då ska Amanda & Mille vara med. Sedan hoppas vi att det smälter så att agilityträningen ute kan ta fart.

Passade på att plocka lite påskris, ja LITE tidigt men jag ska ju ändå ha utan vatten så då gör det ju inget att jag tar hem det nu. Smaskens tyckte Trizz, hon trodde nämligen att det var någon form av tandtugg bara för henne....Men lite kunde jag rädda Kan det bero på understimulering??? Nä, jag tror inte det......Det är BARA hon, allt som finns är ju till henne, går det sedan att tugga på jippie! LillVesslan.

Nu ska här klippas tassar, såg nämligen att dom såg helt förvildade ut mellan tassarna.

Njut av era hundar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0