Slappt för hundarna

Usch nu har jag kommit in i ngn slags "slappartid". Kan det bero på att det är så slappt att ha hund på landet? Det är ju bara att öppna dörren så kan hundarna gå som dom vill.....Då är det lätt att bli förslappad. Men hundarna verkar ändå nöjda, dom går som dom vill & Mille han brukar sätta sig på "pass". Han har full koll på vad som händer. Tomten är ju inte inhängnad men dom håller sig ganska bra på rätt sida om tomtgränsen.
Tur att livet återgår till det normala i morgon, då är det jobb som väntar. Eftersom att vi då är åter i stan så blir det ju promisar, hemma kan jag ju inte bara släppa ut dom. Tror inte mina grannar skulle gilla det...

Nu har Indra varit hemifrån i 4 dagar....Tur att det är OK väder & att hon inte har ngn pingla på halsbandet. Då kan hon ju fånga en råtta eller två. Vatten finns det ju överallt så....Nu hoppas jag bara att hon snart kommer hem!!!!
Håll tummarna!!!

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Hejsan...

Hoppas allt är bra. Här är det bara bra är hemma en vända för att jobba, åker tillbaka till Femi på onsdag igen. Valparna är underbara, kan knappt slita mig därifrån. Jag har uppdaterat bloggen med lite foton. Det kommer mer.



Kram/Jeanette

Postat av: Marie G

Hejsan, Jag var inne & såg bilderna. Dom är ju för ljuvliga!!! Vet precis hur det känns....Man hade bara ont i baken för att man bara satt & tittade & njöt!!! Ska följa dom framöver. Njut vidare Kram från Marie

2009-06-22 @ 13:13:42
URL: http://marieosindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0