Ny agilitystjärna!

Trizz är nu min nya agilitystjärna!!!

Birgitta & jag samt alla våra hundar åkte ut till klubben för att träna agility i VÄRMEN!!! Ja för ii måndags var det högsommarvärme.....
Medans vi höll på att plocka iordning så fick Trizz för sig att hon skulle gå upp på det flacka A-hindret. Som tur var så såg jag det & skyndade mig dit men se hon tog hela A-hindret & stannade 2 på & 2 av!?!?!? Jag belönade massor! Visst hade hon tagit hindret utan att jag gett henne ett kommando men hon gjorde ALLT helt rätt! Hon har ju aldrig tidigare fått ta A eller balansen....Har ju bara tränat på kontaktfältsplankan. Det verkar som om det gett resultat!!!
Körde A-hindret 5 gg & hon klarade det helt korrekt 4 gg av 5. 1 gg skuttade hon av lite snett...Vände & gjorde kontaktfältsbeteendet.
Har man en ny stjärna eller har man!?!? Känns som om hon nu även kan få testa balansen......
Körde även Stanna-jag gick 2 hinder bort-hopp-hopp-böjd tunnel-fb av mig-säcken-hopp-hopp. Hon klarade det helt PERFEKT!!! Jag bara njöt & hon verkade tycka att det var superkul!!!
Trizz miin nya stjärna!!!

Birgitta körde både Breeze & Milloo med fokus på skicka-fb-knepig slalomingång-bb.

Breeze: Även fast att det var varmt så var Breeze i gasen hela tiden. Hon har ett bra sug framåt men kan bli lite slarvig...å då kommer det en rivning eller två. Men på det stora hela gick det bra.

Milloo: Han gick riktigt bra i dag, han fixade slalomingångarna bättre än Breeze, kanske beroende på att han har en behagligare fart utan att vara seg...Ngt lättare att styra. Breeze vill ju gärna bestämma en del själv....Det verkligen märks att han älskar att köra agility!

Så...på söndag den 7/6 får alla övriga lag se upp! För då är det dax för Team PuSh Power att tävla igen...Förhoppningsvis kör Anders Breeze & Birgitta Milloo.

TACK Birgitta för att du orkar köra mina hundar! Det är jag jätteTacksam över att du gör....

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hejsan Marie.

Vad kul med Trizz. Som om man inte skulle förstå att det skulle bli en bra agilityvovve!!!

Fick du mitt mail med recepten??

Annrs får jag ge dig pappaersrecept...hör av dig.

Kram

Lotta med Lapparna.

2009-06-04 @ 11:08:15
URL: http://anncha0117.spaces.live.com/
Postat av: Marie G

Hejsan Vännen, kul att höra ifrån dig! Nu har jag äntligen HITTAT till din nya blogg, men jag kan inte skriva ngn kommentar. Men det kommer...Ha,ha, ja, jag hoppas ju att hon blir en agilitystjärna.

Kram från Marie G & sheltieligan

2009-06-05 @ 14:57:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0