Träning med slalombågar

Nu är ju fokusen helt å hållet inriktad på att lära Trizz slalom med bågarna. Dom andra får stå liiite åt sidan, men bara för ett litet tag.

I går kväll åkte jag till SBK & körde, planen var att köra Trizz på gungan. Men passade samtidigt på att köra alla på studsen som stod framme. Så då fick ALLA lite & Trizz fick lite mer. Gungan fixade hon galant, min lillstjärna!
Men tyvärr var gräset väl högt för att jag skulle vara bekväm & visst sedan var det bara att återigen plocka fästingar på alla hundarna suck....Var inte där speciellt länge kan jag lova men dom fick raca av sig för vi var alldeles själva, så skönt...det är nämligen ytterst sällan man är det där. Men nu var vi ute sent & då var dom sista på väg hem.

Planen för i dag är att åka till klubben & köra Trizz på slalombågarna. Även Ingela & Gudrun kommer ut, trevligt med lite sällskap då & då. Annars så är man helt själv på klubben, oftast passar det mig kanon men i bland är det trevligt med lite sällskap. Å så kanske man kan få några kommentaren på slalombågsträningen....
Har sökt på nätet efter info om hur man kan träna men hittade väldigt lite...

Så...finns det ngn som kan tipsa om hur man TRÄNAR med SLALOMBÅGAR, tipsa mig gärna.

Nu har jag ju kommit i gång med Trizz & det går verkligen framåt, är lite imponerad av hur fort det gått. Just nu är fokusen på att 1: hon ska bli säker i slalomet  2: hitta ingången 3: få upp farten 4: ha mig på olika ställen/positioner.

Men hur går man vidare? När tar man bort bågarna?  Tar gärna emot tips!!!!

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0