Konditionsträning för hundarna

Släpade med med Ingela som tog med sig Korall & Ia. Självklart hade jag med mig mina, Breeze, Milloo & Trizz.

Vi åkte ut till Sandtaget där vi lät dom springa mellan oss, vi tog det inte så många gånger. Det gäller ju att börja lugnt, men det verkade som om dom tyckte det var kul att raca i sanden.

Sedan åkte vi runt för att hitta ett bad som tillåter hundar & där det inte var folk...Inte lätt kan jag lova, blev bara mer & mer frustrerad över att det är Förbjudet för hundar att vistas på stranden.
Kan lova att våra hundar är betydligt renare än alla ungar!!! Våra hundar skiter INTE i vattnet, våra hundar PISSAR inte i vattnet, våra hundar SLÄNGER inte SKRÄP/TOMGLAS/ osv på stranden men ändå får dom inte vara där?!?! Suck...
Har full förståelse för att man måste ha ngn form av restriktioner när det är varmt/soligt & massor av folk...men ddet borde släppas så att man kan nyttja badet på kvällstid. (till hundbad alltså).
Kan tillägga att vi trots förbudsskyltar lät våra hundar bada, men det var helt tomt på folk. (3:e badet vi åkte till)

I början tyckte jag det var lite kyligt men det blev bättre...I dag fick jag bära ut hundarna en & en för att domskulle simma. Breeze & Trizz gick ut till magen men sedan tog det stopp....Mille sprang på stranden & skällde suck....
Men se med lite mutor (godis) så simmade Trizz ut till mig 2 gånger! Väl framme hos mig så tog hon godisen & simmade in igen. Min lilla sötnos!!!!
Nu måste jag få en flytväst till Breeze så att det kan bli lite "riktig" simmning för hennes del. Trizz kan man ju hålla i en sele, hon är ju så lätt. Mille kan nog ha samma som Breeze.

Även Ingela fick bära ut sina, ja alla hundar simmade några vändor var. Tror att dom var nöjda vid hemfärd. Mitt samvete kändes helt OK, det hade ju varit lite väl slappt under dagen.....
Fick även med mig slalombågarna som jag ska ta ut till klubben. Ska ju köra bågmetoden med Trizz. Snart är det ju dax för en träningskväll med Annika. Det ska bli så himla kul att få gå med Trizz, bara hon & jag...å så alla dom andra i gruppen så klart.

Får se om det blir ngn hundträning i kväll, det har ju regnat hela attans dagen idag suck....Men jag har bra kläder så....

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0