Gemensam hundpromis

Ja då var det dax för sensommarens första gemensamma hundpromis. Skulle bli lite intressant & se om det kom några, kan förstå att det är liite svårt en måndagmorgon. Som tur var kom Birgitta med Jonathan, Mac & Zingo.

Jag hade ju med mig Breeze & Trizz.

Vi gick från Brunnsängscentrum-Tallhöjden-skogen ner till gamla LT-utmed kanalen-via slussen-Maren, där tog jag en korv som jag delade med mina hundar. Birgitta & Jonathan tog en glass. Det var riktigt mysigt att sitta & slappa utmed vattnet & så var det väldigt lite folk(skönt). Sedan traskade vi upp till Gågatan, Birgitta skulle in & kolla efter löparbrallor som hon var tvungen att att ha nu när vi är anmälda till Telge Stadslopp(22/8)...Så då satt jag tillsammans med alla hundarna & kollade in folk. Sedan sprang jag in en snabbis & köpte en tröja på rea.Sedan gick via över Mälarbron-via kanalen-minigolfbanan-Bergvik & hem.
Totalt var vi ute i 2 timmar & 40 minuter. Inkl pauser så klart. Promisen var jättetrevlig & efteråt kunde jag med gott samvete lämna mina hundar hemma. För sedan var det dax att gå till jobbet!!! Första dagen efter semestern...SUCK!!!

På Torsdag kl: 18.45 är det dax för nästa gemensamma hundpromis. Hoppas att det kommer några då....
Samling vid Fårhagen, Bergaholmsvägen.

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0