Breeze på konditionsrunda

Äntligen är flocken samlad! Kändes helt OK att alla nu återigen är samlade.

Tog bla en tripp till Trosa där vi strosade runt en stund...Det var behagligt att bara lulla omkring utan stress...
Sedan bar det av till landet där dom fick springa av sig.

Efter att tag fick Anders & farfar för sig att träna, perfekt ta med er Breeze sa jag. Å så bidde det.
Efter uppvärmning så tog farfar cykeln med Breeze springandes brevid. Det bidde 5 km i behagligt tempo. Sedan skulle Anders intervall träna i backen ner till badet. Backen är ca 250 meter & ganska så brant....Det blev totalt 5 gg upp resp ner för både Anders & Breeze. Det roliga var att Breeze var på topp hela tiden! All min backträning & en del simmning har gett resultat! KUL!!!

Kändes så himla bra när hon verkligen fick jobba! Tyvärr så ville dom ju bara ha med sig en hund, kan inte förstå det. Jag som har så många, ja Sindie får ju inte röra sig så mkt. Har nu i stället lite dåligt samvete för dom andra. Ja alltid ska det var ngt.

Glädjande nyheter är att Trizz har ÄTIT i dag! Hon har nämligen inte ätit ngt alls sedan jag lämnade henne i fredags!? Jo pyttelite korv, men inget mer. I dag så hade jag köpt lite blötfoder, kände ju att hon var tvungen att få i sig ngt. Självklart hade jag ju glömt frysfodret hemma suck. Men det hon fick ÅT hon! Dvs Purina Pro Plan Lax & så lite blötfoder. Jösses vad hon åt! Kändes så bra att hon äntligen ätit. Tror nog att det var en liten protest av att bli lämnad kvar på landet. Hon e ju lite bortskämd min LillTjej....

Som sagt nu är ordningen återställd!

Njut av era hundar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0