Agility på hemmaklubben

Ja då var man hemma igen suck....Passade på att åka ut till klubben & träna hundarna. Men det kändes inge bra så dom fick springaav sig lite, gjorde också 2 godisrutor det bara älskar dom!

Men jag körde dom lite i alla fall nu när man ändå åkt ut.

Breeze: Fokus på kontaktfält med fart-snabbt stannande 2 på & 2 av-fram=belöning. Kändes helt OK! La även in en ganskasvår slalomingång innan balansen & efter A. Det fixade hon! Däremot hade hon lite problem när jag skulle skicka in henne på h slalom för att sedan byta så att jag kom på v sida. Då ville hon gärna kolla vart jag tog vägen. Men efter 3 försök så klarade hon det. Fick gå på henne lite tuffare med ordet "kör". Sedan fixade hon det 4 gg/rad. Då var jag mer än nöjd.

Milloo: Vet inte vad det var med honom i dag, han har ju känts helt OK under veckan men i dag visste han knappt vad agility var suck...Han tog kontaktfälten & fixade kontaktfältsbeteendet men stod sedan kvar. Han gick alltså inte ur beteendet suck igen. Nä han stod så stensäkert kvar....
Sedan var han även ngt slarvig/okoncentrerad i slalomen. Fick jobba ganska nära honom så när jag äntligen fick till det slutade jag...Det blev alltså inte så mkt gjort som var bra, men så blir det i bland..

Trizz: Ja hon har i bland lite mkt hindersug...bra kan det vara men...vill ju att hon ÄVEN ska lyssna på mig. Det problemet har jag nog haft hela tiden, är väl inte tillräckligt rolig?! Måste fundera på vad jag kan ändra så att jag får till det.
Men hindren tog hon så jag var nog ganska nöjd med henne ändå.

Det kan ju vara så att hundarna är lite trötta, vi har ju åkt en hel del bil i dag & så har vi varit borta några dagar. Klart att det tröttar ut dom, det märker jag ju bara på mig själv...Får ta det med en nypa salt. Vi kommer i gen i morgon fredag...

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0