Agility i dag med...

Passade på att åka ut till klubben för att köra lite kontaktfält. På grusvägen in mot klubben går det en rävunge, nåja den var lika "stor" som Trizz....Den står bara & tittar på oss innan den går in i skogen. När jag sedan åker från klubben ca 1,5 timme senare står den återigen på vägen nu lite längre bort. Efter ett tag lullar den in i skogen. Hoppas den klarar sig för alla viltsvin.

Hundarna fick springa av sig på området & i dag slängde jag också lite boll. Varierade med att låta dom stå & vänta för att sedan springa & hämta den. I dag visste jag att jag återigen skulle fokusera på kontaktfälten med dom alla.

Breeze: Jösses vilken fart hon börjar få på kontaktfältshindren! Hon gjorde 2 superkontaktfät med super fart & hon stannade till 2 på & 2 av, SÅ SNYGGT MEN hon drog vidare utan mitt släppkommando...alltid ska det vara ngt. Men det var nog dom 2 absolut snyggaste kontaktfält jag sett! Skryt men det var så snyggt!!!! Men om jag tillåter att hon gör allt perfekt men drar av sig själv är ju risken att hon gör det tidigare & tidigare...Så jag la in "stanna" & så fick hon stå ett tag innan släppkommandot & boll kom. Sedan gjorde hon det perfekt igen. Det är batra att träna vidare....
Slalomen gick hon klockrent, fixade även svåra ngångar från h.

Milloo: Även han fick köra kontaktfält & slalom. I dag var han superduktig! Snabba kontaktfälsthinder & pang ner 2 på & 2av! Min Prins!!! Han var så himla läcker att köra i dag!!!!

Trizz: Körde Ahindret 3 gånger med fokus på att jag ska kunna stanna ngt bakom. Hon sätter ju sig brevid mig men jag tror att det snart lossnar dvs att hon söker sig ner 2 på & 2 av. Jag har ju absolut ingen brådska med henne. Det får ta den tid det tar, vill ju ha stensäkra kontaktfält med henne. Tror på att dom får tänka själva vad dom ska göra & gör dom då rätt=superbelöning.

Kändes så kul att åka från klubben när det gått så himla bra med alla 3....

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0