Tidig promis

Nu på morgonen så traskade jag i väg med mina tre hemmavarande hundar till Östertälje. Vädret var KALLT men SOLEN SKEN så det var supermysigt. Kunde ha gått hur långt som helst!!! Vad BRA det gör en att solen skiner!!!! Mötte Len asom hade med sig sin systers "Vimsan", trevligt tyckte Milloo......Undrar om inte ngn av mina tjejer snart ska löpa?!?! Han verkar nämligen lite för intresserad av andra tjejer......Han brukar bli så när det är dax för ngn av dom att löpa. Men Breeze var ju 14 månader första gången hon löpte & Trizz är ju bara 9 månader. Men man vet ju aldrig....Ingelas Ia löper ju nu & hon är ju bara några veckor äldre än Trizz.

På kvällen var det möte på SBK för alla dom som var intresserade av att kolla igenom kommande tävlingssäsong inom agilityn. Det var 5 st totalt som kom. Vi gick igenom tävlingskalendern & Ingela pratade lite om regler & om hur man anmäler sig. Tyvärr så var det inte så många tävlingar inom "lagom" radie från stan suck.....Men å andra sidan blir det ju lite billigare...Nästa tävling för Milloo blir dedn 24/1 i Linköping. Breeze nästa blir troligen i Fagersta. Ingela & Birgitta har bokat stuga & jag funderar på att följa med.

På söndag är det dax för agilityträning för Amanda & Milloo, tyvärr så kan jag inte följa med & titta denna helg heller...Men Amanda är så snäll & ger mig rapporter om hur min Prins sköter sig.

På tisdag är det möte igen på SBK för agilitysektorn.

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Hihi.. Prinsen sköter sig fint ibland lite punchig som sagt men oftast är det jag som måste komma ihåg vart jag har min kropp hehe. SUper nervöst inför nästa helg men även SÅ KUL! Jag ringde dig igår och messade, provar å ringer nu på morgonen oxå. Kram

2009-01-17 @ 08:23:47
URL: http://www.lundsgard.com
Postat av: Rebecca

hhheeejjj Marie och sheltisarna!

jag och cashen har en fråga,

om du håller valpkurser

och inte bara nybörjar agillity kurser?

för vi vill gå en sådann kurs antagligen innan en nybörjar agillity kurs.

kramar Rebecca Cash och resten av familjen!

2009-01-17 @ 21:16:01
Postat av: Marie G

Hej Amanda, jag har FOTOBEVIS på det du skriver, kroppen alltså smile.....Det kommer att gå BRA!

Hörs i veckan Kram från Marie

2009-01-18 @ 18:27:22
URL: http://marieosindie.blogg.se/
Postat av: Marie G

Hej Rebecca, tyvärr så håller jag inga valpkurser & inte heller nybörjarkurser i agility...Men hör av dig om du vill gå med "Cashen". Kram till er alla från Marie & alla sheltisarna

2009-01-18 @ 18:29:17
URL: http://marieosindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0