Rapport från hundarna på landet

Mamma är så glad att dom andra 3 är på landet, kul! Allt har gått bra & ingen hund har rymt smile....nix dom vet minsann att det väntas godis när dom ropas in. Det måste ju funka att dom kommer när det ropas, annars kan dom ju inte få vara kvar på landet. Men Sindie, Milloo & Trizz har inga problem med det, dom är alldeles för godissugna! Breeze, ja hon är speciell. Henne kan jag inte lämna kvar för hon har fått för sig att hon ska dra så fort hon släpps ut. Sist var hon borta från ca 21-01.30 i skogens kolmörker!?!?! Så måste jag har hjälp med henne så får jag hitta en annan lösning.....Suck
Hon är SPECIELL min lilla agilitystjärna!!!

Fick också rapporten om att Trizz ätit upp ALLL MAT både i morse & nu även kvällsmaten. Tror nog att det var LITE mer än bara torrfoder hmmmm....Ja,ja bara hon ÄTER ngt. Min lilla Vessla behöver ju äta men det är klart jag tror inte att hon svälter. Å såååå tunn är hon inte tycker jag.

Vilket fall som helst så känns det väldigt "tomt" att bara ha en hund hemma, men samtidigt lite skönt också...Breeze är ju så behändig att ha. Jag får väl njuta av enmanshunds tiden, snart kommer dom andra hem.
Vågar nästan inte skriva det men det är HÄRLIGT (i alla fall under en tid) att BARA ha 1 hund!

Nä nu ska jag njuta av ensamtiden med Breeze....Det får nog bli lite metallapporte

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Heej marie och sheltisarna! hihihi

Ville bara uppdatera lite kring cashen boy, han är en ute galning, vill alltid vaa ute och ha koll. Han har lyckats skrämma bort rådjur från vår tomt och känner sig himmla häftig, ingen får gå ut utan honom, våran vakthund. Och i princip varje dag träffar han sina kompisar och leker och har skoj på ängen nedanför oss, tax-japansk spets valpen Sniffy och den americanska cocker hanen Teddy är hans bästisar, de har kulkul när de leker! Han är himmla go, älskar hästar och att följa med till stallet fortfarande. Nu vet jag inte vad han är, tror han gick in och hoppade upp hos min bror som är sjuk i sängen, sötnos Cash!

Juste, under nyår med raketer vart han rädd, jag och min kompis var hemma med honom, han lugnade sig efter ett tag och när det var slut var han lugn.

Men det var allt från oss!

Kram.

2009-01-05 @ 09:29:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0