Promis för hundarna

Som TUR var så ringde lillebror & frågade om vi skulle ta en promis med hundarna. Åkte ut mot Vällinge & gick en bit på AK vägen, sedan vek vi av in i skogen utmed fälten. Hundarna & vi fick verkligen lyfta på fötterna nyttigt & bra för oss alla....Vi såg en gammal husgrund med en superutsikt, tänk om man hade ett litet hus på den tomten. Drömma kan man ju....

Vi såg också spår efter vildsvin & vad vi tror några slags hålor som dom antagligen bor i. det var inga hemma för hundarna markerade inget speciellt. Givetvis hade jag min NYA kamera med mig NIX det hade jag inte!!! Synd....
Sedan gick vi utmed fälten så att hundarna fick springa av sig vilket dom gjorde. Självklart hadde det blivit bra kort med min NYA kamera stön....Måste komma i håg den nästa gång.

Kändes bra att komma hem efter den promisen. Nu kan man lämna dom med ganska gott samvete. Måste ju till jobbet & sedan behandlingen.

I kväll kl: 19.00 är det gemensam stadspromis, som vanligt samling i Stadsparken.  Hoppas att det kommer några så att man får sällskap. Bor du i Södertälje & läser det här så är det bara att komma!

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0