Träningssugen

När man sitter så här & kollar in alla andras bloggar(jag vet att jag sa att jag INTE skule det, men....) så blir man sååå träningssugen. Speciellt när man läser vad alla andra gör & hur dom gör det. Hmmm det vill man testa & jag har ju en hel flock att "testa" på.

Men när man väl kommer hem & har gett hundarna mat, rastat dom osv ja då har allt sug försvunnit?!?!? Herrejösses det är disken, tvättstugan, handla osv osv.....MÅSTE prioritera!

Ju mer jag tänker på dom stackarna som "ALDRIG" får träna ja då kommer det dåliga samvetet fram suck....Attans att det finns så himla många MÅSTEN!!!! Måste diska ,tvätta, städa, handla & JOBBA!

Fick en inbjudan om att gå 2,5 dag klicker, jippie KUL! Men icke sa nicke det passade inte suck....Hade annars tänkt gå med Trizz. Nä nu måste jag pumpa balansbollen så att jag kan börja använda den. Passar ju perfekt att träna inne & hemma! Kan inte bli bättre, man kan ju träna en i taget mellan alla måsten. Så får det bli.

MÅSTE hmmm sätta i gång med den fortsatta grundträningen med Trizz, har ju anmält mig & henne till en agilityhelg med Annika Aller. Får nog pusha Ingela så att vi sätter i gång med våra "små" som snart är STORA. Tiden går så FORT!!!

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0