Till stallet

I dag fick Breeze hänga med till stallet igen. Lisa skulle rida Ida & jag hängde självklart med ut.....Tyvärr så var det tö väder= STYLTOR! Suck...Men vi tog oss upp i skogen tror att dom kallar den Vilserundan.

Själv så är jag ju helt ny i skogarna runt stallet men jag har ganska bra "koll" på var jag är ha,ha,ha....

Efter ett tag kom vi ut på ett fält som var fullt med fåglar? Hmm jag var ju bara tvungen att kolla vad det var & då såg jag att det var ett dött vildsvin?!?! Man såg huvudet & kroppen men innehållet var mer eller mindre uppätet!?!? ÄCKLIGT!!!

Men Breeze, hon tyckte det var en mycket intressant doft! Hade hon fått bestämma hade hon nog rullat sig i den goda parfymen, men icke sa jag! Aldrig i livet att hon ens fick chansen att göra det. Men kissa var hon ju bara tvungen att göra precis brevid...Det var lite svårt att få henne därifrån, hon hade nog gärna bekantat sig lite mer med kadavret OM hon fått bestämma.

Nä, upp i skogen igen & försöka hitta en bra stig hemåt, eller åtminstonne ngt som liknar en stig....Kände mig som värsta skogsmullen smile. I bland blev det, nix & vända & en gång blev det som i Ronja Rövardotter, stup & en otrolig utsikt. Så läckert. Men dit hade bara jag & Breeze gått för att "kolla", Lisa & Ida hade gått en annan väg. 

     
           Lisa & Ida                           Ida i stallet

Men jag visste att på ngt sätt skulle vi ta oss ner & strax efter så hittade vi en bra & bred stig som tog oss ner, relativt säkert....

  
Chirine                                   Lisa & Chirine        

Å visst efter ca 1 timme så hade hon ridit & jag traskat i SNÖN! via ett fält där vi såg en dött viltsvin?!-skogen både upp & ner hmmm jobbigt var det men ack så NYTTIGT både för mig & Breeze. Det var riktigt härligt att traska omkring i en främmande skog med massor av snö-spår efter vildsvin/rådjur & älg!!! Men vi hade tur för vi stötte inte på några levande djur, nä det var bara vi, all snö på trädens ALLA grenar som sedan hamnade mest på Ida men också på MIG!

     
Ida, en underbar fjording.....

Men till slut var vi i alla fall på helt rätt väg & snart framme vid stallet. Totalt var vi ute i ca 1 timme & 10 minuter.



Nu är man väl värd en semla? Ja, det tycker jag.......

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: lissa

jag är verkligen glad att ja får rida ida uppskattar det är sjukt snäll av dig mari nu har ja hittat kaben ;D ::till camran :D minn hot mail är smultronet[email protected] ;D;D ge mig din me då skickar ja över bilerna

2009-02-24 @ 19:14:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0