Rapport från Cash

Tack Rebecca för att du hör av dig när ngt händer, tråkigt eller roligt....

Ska också berätta något hemskt, som jag inte skrev i förra inlägget. Cash vart biten ordentligt av en elak hund i stallet, så han har vart jätte rädd ett tag. ett par dagar efter låg han bara, gjorde ingenting. vi ringde vetrinären som trodde han befann sig i chock. men nu är han bättre, inte helt sig själv, men nästan. han är lite feg och lite rädd för hundar och dragkamp med leksaker, men annars sig helt själv. skälliga, villja gå på prommis cash igen. ville bara skriva det, har du något tips på vad vi ska göra med cashen? angående hunden som bet cashen, satte mammi den på plats ordentligt medans jag tog hand om cash, även hundens ägare fick en ordentlig utskällning och nu får den hunden inte gå lös längre, det dåliga är att man måste bli så arg för att ägaren ska fatta, hennes hudn har bitit mig och massa andra, men ändå ska hon envisas med att den ska vara lös.
ville bara säga det, hoppas ni har det bra!
bebis cashen börjar bli bra igen, det är vi så GLADA över.
kramar från hela familjen cash.

Man blir så himla arg när man hör att ngt sådant här händer! Nu gick det ju ändå "bra", han lever ju men vad hade inte kunnat hända???? En sådan händelse bör man anmäla så att det förhoppnngsvis inte händer igen. Nu får man bara hålla tummarna på att hon alltid har sin hund i koppel!

Ett tips kan vara att när ni möter ngn annan hund så gåt ni alltid först dvs Cash tar ni lugnt & sansat bakom eran rygg & sedan bara går förbi utan att göra ngn historia eller ömka honom. Ni behöver inte prata  in honom bakom er utan ta bara lugny kopplet & led honom in bekom er. Det kan ni alltid göra när ni möter folk & hundar även sådana som han sedan efter att ni gjort så här får hälsa på. Jag gör alltid så här med alla mina hundar när vi möter hundar eller folk på promisarna. Dvs dom får gå bakom mig. Låt honom nu bara hälsa på stabila & snälla hundar så att han får förtroendet tillbaka. Lek också mkt med honom men det tror jag att ni gör smile....
Nu håller jag tummarna för att allt ska gå bra för Cash & er!
Hör av dig igen om det är ngt du undrar över, hellre en gång för mkt än för lite....Har ni vägarna förbi stan kan vi ju alltid träffas & låta hundarna leka av sig.

Kram på er från Marie & alla sheltisarna

Är det ngn annan som har ngt bra tips på vad dom kan göra med Cash efter en sådan här händelse? Hör av er!

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Rebecca oc cash.

hejsanhopp!



glada nyheter, cash är som vanligt igen, han busar, kaxar upp sig och leker och springer. han behövde enbart lite tid att hämta sig. han har lekt med sina bästa vänner och det gick brabrabrabra! och vart med mig i stallet igen, :D:D:D lille plutten!

ville bara säga det. hoppas ni har det bra, hela familjen hälsar!

2009-02-23 @ 08:42:29
URL: http://lillarebecca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0