Nytt schampoo & lite till...

Nu har jag köpt ett nytt schampoo till hundarna som LUKTAR BANAN! Kunde inte låta bli då en flaska kostade 10:-, tidigare pris tror jag var 179:-. Har aldrig använt det tidigare, ska bli spännande & se men framför allt LUKTA på efter bad.....Det lär märkas när jag badat en hund eller två, fler orkar i alla fall inte jag bada samma dag. Köpte balsam också så nu jäklar lär det lukta banan. Men dom brukar ju lukta lavendel så jag måste väl säga att dom är ganska tåliga. Jo har ju även använt ett schampoo som luktade tjära så att lukta banan är väl inte konstigt för en hund?!?! Ha,ha,ha....

Breeze ska ju badas innan nästa agilitytävling om ca 2 veckor. Nu håller jag bara ALLA tummar på att löpningen VÄNTAR!

I morgon kommer Milloo, min Prins & Trizz min Vessla ÄNTLIGEN HEM!!! Dom har ju varit på landet hur länge som helst känns det som....Men jag skäms ju nästan att skriva att det varit jätteskönt att bara fått ägna sig åt Breeze. Jösses vad behändigt att BARA ha en hund! Men det ska ändå bli härligt att få hem dom!!!

I onsdags försvann en whippet från Kallforsområdet.....Några av mina kompisar hjälpte till att leta efter Sille. Bla så hade Gudrun med sig sin whippet Titzie. Titzie har godkänt anlagstest i viltspår & är en fena på att hitta kantareller. Men hon fick i alla fall försöka att spåra Sille & se HON gjorde allt RÄTT!!! Gudrun märkte att hon verkligen spårade, nu var det ju snö så hon gick med lite högt huvud. Men det gör dom ju vid snö. PLING PLONG så märkte Gudrun att hon verkligen jobbade på spåret! Men av ngn anledning så bröt matte spåret, hmmmm men jag lovar DET GÖR HON INTE OM!!! Ha,ha,ha...... Efter lite omdirregering & fika för dom andra så bestämde sig Gudrun för att försöka igen. Men se det ville inte Titzie, nix jag gjorde RÄTT & du bröt......Men efter ett tag så HITTADES Sille, lyckligtvis vid liv!!! Hon hittades åt det hållet Titzie hade spårat! SÅ haded inte matte brytit så hade säkerligen Titzie hittad henne!!!
Nu njuter matte över sin DUKTIGA hund!!!
Gudrun gav aldrig upp & så hade hon vår emenente viltspårsinstruktör Janne Manns ord i bakhuvudet: LITA PÅ HUNDEN!!!!
Det är ju verkligen en mardröm när ens hund försvinner................
Denna gång så slutade sökandet LYCKLIGT för Sille & hennes familj!!!

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0