Andras bloggar

Kollade runt i går kväll på några andras bloggar, jag känner dessa hundfolk ganska bra men....Jag blir lite förvånad vad vissa skriver på dom!?! Även fast man inte nämner några namn så "vet" dom som känner dessa människor vilka dom är som det står om. Jag tycker att det är BÄTTRE att ta det man inte gillar direkt med den personen än att skriva "runt" om kring ämnet på sin blogg utan att nämna några namn.

Typ "nu har JAG tagit över .....så nu minsann ska det bli ordning, ngt som det INTE var förrut när ....hade hand om det". Nu är det inte jag som är drabbad men kul att läsa är det inte tycker jag. Men vem vet det kanske finns ngt att läsa om mig på ngns blogg?!?

Det är mkt därför jag "bara" skriver om mina hundar & däromkring ja & så lite till men INGET personligt så jag hoppas att INGEN som läser min blogg blir stötta i kanten. Om så skulle vara fallet får ni kontakta MIG.

Kände bara för att skriva av mig detta, oopps personligt blev det visst. Men jag kan ju skriva att det jag läst kom från en hundblogg se där fick jag in hundar också....

Man får nog tänka lite på vad man skriver NÅGON kanske läser just MIN blogg....

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0