Träning med Annika A

Ja då var det då ÄNTLIGEN dax för träning med Annika. Vi började inne i stugan med fika & presentation. Sedan byggde vi en del innan det var dax att börja köra. Även fasten jag är superdålig i ryggen så tänkte jag köra lite med Breeze. Jag har ju lite tur att jag kan välja hund efter vilken typ av övning det blir smile....Nu i kväll passade Breeze bäst.

Det var hopp-hopp-höger hopp-tunnel-vänster hopp-gunga-hopp-höger balans-hopp-snett höger rund tunnel.
Vi skulle köra som vi brukar göra & inte som vi trodde att Annika ville att vi skulle köra....Breeze klarade det hela mer eller mindre galant, synd bara att jag var förare smile....Ville så gärna hinna före???Hallå alla som sett Breeze vet vad det betyder! Ja så var det ner med armarna? Är dom för höga?!?! Mina kursare vet att jag alltid tjatar om att "ta ner armarna" ha,ha,ha....Snacka om att det är nyttigt att själv få köra för ett proffs!!!
Andra omgången så skulle vi köra som Annika ville & jädrar vilket flyt det blev! Helt annorlunda mot tidigare & Breeze köpte det hela omgående! Nåja lite av det har jag kört tidigare men det var så NYTTIGT att få en repetition! Ännu nyttigare var det att JAG fick en genomkörare!!! Jippie säger jag bara! Så himla kul! Tyvärr så fick jag bara ondare & ondare så jag kunde bara avsluta med att köra sista delen, satans skit säger jag bara!!! Men vad hjälper det? Just ingenting.....
Kände i alla fall att det återigen var KUL att köra agility!
Sedan att man vill så mycket & gärna innan hunden hmmm just, det går inte riktigt i hop....Men vi har 2 gånger kvar!!!
Så nu blir det att tänka på ner med armarna-lita på hunden-ur hundens väg men var gärna där före eller efter hunden men absolut INTE när hunden ska vara där!!!-rak väg för hunden & mjuka svängar-belöna hunden så ofta du kan!
Ja ni som haft mig på kurs vet om att allt detta tjatar jag ideligen om till er!! Men det är som jag säger : ni ska göra som jag säger inte som jag gör!
Kände att kvällen gav mycket, det var verkligen det jag behövde!!!

TACK Annika för en super kväll!

Följande ekipage var med:
Ingela & Tindra som det gick SUPER för!
Birgitta & Zingo som KLARADE ALLT!  Lita på dig själv!
Elsa & Grappa som vilat sig i SUPER FORM!
Conny & Zaza BRA som alltid!
Lena & (kommer inte i håg hundens namn) Måste jobba vidare & ge feedback till hunden!
jag & Breeze som är en SUPERHUND!!!

Samt ett gäng åskådare. Bla Jörgen & Tom från min grundkurs, BRA att ni kom & hoppas att ni fick lite aha upplevelser!!!
Nu jädrar kör vi vidare på söndag!

Nu har jag anmält Anders & Breeze till tävlingen i Västerås den 26/10, dit åker också Ingela med Tindra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0