Onsdags träffen

Ja då var det onsdag igen & dax för sheltieträff. Tyvärr så är jag nog på väg att bli krasslig, känner mig inte riktigt på topp. Men hundarna behöver sitt så det vara bara att packa väskan & åka. Hade ju äntligen fått fotona på mina hundar som jag beställt, dom var SUPERFINA!!! Mamma ville ju också ha ett gäng så jag åkte till stan & lämnade av dom till henne.

Väl på klubben så gick vi en promis med alla för dagen BARA tikar. Det är lika härligt varje gång & se ett gäng sheltisar springa i full rulle tillsammans.

Körde sen Trizz på släppa övning: hopp-tunnel-hopp. Min lilla prinsessa var så DUKTIG idag! Hon var fokuserad  med FART & framåtsug!!! Härligt!! Körde även lite på kontaktfältsplattan.....men det ska jag fortsätta med hemma. Tog även den långa böjda tunneln utan problem. När allt bara flyter på känner man inte riktigt hur pyton man mår. TUR att man har HUNDARNA!!!

Lena hade med sig Chili,(halvsyrra till Milloo) Mynta, Sapphira(halvsyrra till Breeze) & Jazza (Lenas blivande stjärna!)
I dag såg verkligen det BRA ut! Kändes NÄSTAN som om man bara kunde sätta sig ner & njuta! Nåväl jag SATT mycket i dag, som vanligt alltså. Hon körde också MIN stjärna Breeze & det gick FORT! Men Lena fick tilld et, KUL! Men sedan ville hon köra Jazza en gång till, det kändes som om hon hade mer kontroll när hon kör henne sa Lena. Undrar vad hon menar?!?!?

Elisabet hade med sig Pärlan(Breeze syrra), Diva(som var hemma medans matte var bortrest) samt Tilly(som jag anser är hennes nya stjärna!) Även Elisabet jobbade väldigt BRA i dag! Ska bli så kul att följa hennes vidare arbete med Tilly.
Jo, finns det någon som vill TÄVLA en blivande agilitystjärna så kan ni väl skriva en rad eller två....smile.....

Avslutade dagen med lite ringträning, herregud jag ska ju ställa yrvädret Trizz på söndag gulp....Nu fick dom chansen att ge igen, för VAD undrade jag?!?! Oj,oj oj tur att man INTE ska hålla på med utställning & ÄN mer tur att dom INTE ska på samma utställning som jag!!!Ha,ha,ha.......
Självklart önskar jag dom LYCKA TILL på utställning i Eskilstuna på söndag!!!

Tyvärr Lena men jag kommer inte i håg vilka hundar som gick super bra på förra utställningen,suck....Men GRATTIS till fina utställningsresultat!!! Du kanske kan skicka mig resultaten & lite bilder så att jag kan sätta ut dom här???


Nåväl, dagen var trevlig & regnet kom inte förrän vi var på väg hem........


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0