Kennelträff 1 2008

Äntligen var det dax för våran kennelträff......Bilen hade jag packat på lördag kväll så det var inte sååå mycket som skulle med tidigt på morgonen. Vi hade ju hyrt Nykvarns Lokala Kennelklubb, vilket visade sig vara TOPPEN! Lagom stort, lite blött i gräset smile men SOLEN sken så TUR med vädret hade vi!!! Jippi!!!
Började med att sätta upp tipspromenaden & lägga viltspåren.....Sedan var det bara att sätta upp alla kompostgaller & buren till hundarna. Alla böcker & små prylar skulle plockas fram så visst fanns det att göra. Vid 10-tiden började folk att komma. Sen kom Eva & Hans med Leffe, Leffe hade så mycket spring i benen & det var ju MASSOR av sheltisar!
Han är bara så läcker!


Leffe

 
Eva & Hans

Tyvärr så fick jag inga foton från när Leffe provade på agility, fick du några Eva?
Däremot så fick jag några bilder när Eva & Leffe provade på viltspår. Tror nog att han fick kläm på vad det hela gick ut på, KUL! Hittade klöven gjorde han galant!

     

       



Sen kom hela Familjen Cash, med alltid lika glada Lilleman.....Full rulle från det han kom till dom åkte, han är bara så härlig.....Tog några bilder från när Rebecca körde "skicka till godisskålen". Men i bland så var ALLA andra sheltisar sååå roliga......Men dom lyckades, vilket var super.....

  
Ingela, Rebecca & Cash

Här kommer lite blandbilder från dagen

     

  

 Birgitta var såsnäll & körde min Milloo på "tävlingen" i agility, tyvärr så vände Milloo & tog ett hinder från fel håll=diskad! Men han var SNABB det tyckte både Anders & Ove. Ja men det har jag ju sagt han är ju min nya stjärna!

     

Sedan var det Anders & Breeze, snacka om att det gick FORT!!! Nollade var dom på en tid på ca 16 sek! Dom VANN agility´n för erfarna ekipage! GRATTIS!!!
   




  Breeze ena brorsa kom, Baccus "Näbben", han & matte gick ett viltspår & då passade jag på att fota dom.


  
Baccus
     


Millos´s brorsa Mozart gick viltspår. Tyckte nog att dom var mer lika när dom var små....Mozart var mycket mörkare än Milloo, tyckte också att han var längre & graciösare. Mille är lite mer kompakt.




Sedan var det ju även den obligatoriska gruppfotograferingen av mina valpar. Tog även med Natalie, mormor till mina valpar. Kan lova att det inte var lätt att få alla hundarna stilla......Grabbarna skulle bara leka, men det är ju bara att skratta!

     

  

Här kommer några läckra bilder på grabbarna Leffe(Bingo) & Cash(Bino). Två superhärliga hundar!!! Fina både i hullet, i pälsen & otroligt sociala. Men det blir så när man har BRA & HÄRLIGA VALPKÖPARE!!!!




    



Passade också på att ta en tre generationers bild på Natalie(mormor till Trizz), Breeze & Trizz.
Tre supergoa & trevliga hundar! Ja, ja trizzen är NÅGOT skällig, vet INTE vad det kan bero på?!?!



Trizz, Natalie & Breeze

     









Det som jag upplevde var lite trist var att jag inte riktigt hade tid men att prata med mina valpköpare & verkligen träffa Leffe & Cash....hoppas att ni inte tyckte jag var ointresserad av er, för det var jag absolut inte....
Sen är det ju så att tiden inte riktigt räcker till allt, tyvärr så hans ju inte aktiveringsrundan med. För många åkte hem ganska tidigt. Att det blev lite tidsnöd berodde ju dels på att dom sköt så att man trodde det var krig iskogen till kl: 11.00. Det positiva var att man inte såg många som reagerade på dom i bland häftiga skottsalvorna som hördes! Det måste ju tyda på stabila sheltisar!?!? Även Milloo höll sig cool, visst han reagerade men tyckte nog att det släppte bra på honom. Det berodde nog mkt på att det var så många sheltisar som faktiskt var intressantare än att bry sig om skotten. min härliga Milloo! Sindie tyckte nog också ett tag att det sköts lite väl kraftigt i skogen, men hon lullade omkring & sen var det bra med det. Min gammeltant........som dagen till ära var nybadad & det första hon gjorde när vi kom var att RULLA sig i lera&gräs!!! Suck...fram med borsten sen var hon FIN igen.
Trizz lekte mest hela dagen med bla Hexa, Dixie & så klart Cash. Underbara lilla Trizzen!
Breeze ja hon är bara Breeze, lite bitchig mot bla Sapphira(halvsyrran) & så var hon bara tvungen att sätta Leffe( sonen)på plats, ja å så några till.....Racertjejen!

ETT STORT TACK TILL MINA UNDERBARA VALPKÖPARE FÖR ATT NI KOM MED ERA HÄRLIGA HUNDAR!!!
Om ni tog några bilder får ni gärna skicka över dom till mig....

Ett JÄTTETACK till mina härliga kompisar Birgitta, Ingela & Ove för att ni ställde upp & gjorde dagen genomförbar!!!
Som jag sa Birgitta & Ove: Tänk fjällen! Ingela: Tänk när du ska ha din egen kennelträff! Då FINNS JAG!!! Kram på er!

TACK också till släkten, Svenerik, Anders, Lillebror, Jenny & Hampus för ALL hjälp under & efter träffen!

TACK till Lena, Elisabet & Ditte för att ni "hängde på ide´n om att ha en träff"!

Tack till alla som KOM! 

Njut av era hundar!













Kommentarer
Postat av: Eva i Eskilstuna

Hej Marie o sheltie gänget

Vi tyckte att träffen var JÄTTE trevlig och roliga

och lagom med aktiviteter.

Det var roligt att se Cash igen på bilden med Leffe

så ser Cash ut som en mini Leffe.

Vi kan skicka över bilder som blev bra så får du se.

Jag ska hämta ut de beställda blodet och sedan blir det spår träning.

Tack igen för en trevlig hund dag. /Eva, Hans o Leffe

2008-10-13 @ 13:01:28
Postat av: Marie G

Hejsan, Tackar för att ni kom & kul att ni hade trevligt! Ni får gärna skicka över bilder till mig så sätter jag ut dom på bloggen. Leffe & Cash är otroligt lika, det ser man verkligen på fotona! Härliga är dom!!! Lycka till med viltspårsträningen!

Kram från Marie & sheltieligan

2008-10-13 @ 15:47:42
Postat av: the king

Det var faktiskt en helt okej dag, jag vart positivt överraskad. Tävlingen var också rolig, speciellt att det var så många nybörjare som var med och tävlade/testade på.//Anders

2008-10-13 @ 15:49:59
Postat av: Marie G

Det var läckert att se dig & Breeze, Ni var BÄST!

Sätt i gång & TRÄNA henne nu när fotbollen är slut, så kanske det blir några pinnar! Kram faster

2008-10-13 @ 15:51:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0