Agility i ridhus

Den här helgen var det  AGILITY för hela slanten! Det var så himla KUL att få vara med hela helgen!!! Kanontrevliga, intresserade ekipage, kan det bli bättre???
Fokusen den här helgen låg på handling pg av att dom nya kontaktfältshindren inte var monterade....Men jag tror ingen saknade dom?!?!? Smile...
Som sagt fokus på HUNDEN samt framförbyten, våga lita/skicka hunden för att "hinna", tyst handling så att man verkligen fick koncentrera sig på att verkligen HANDLA samt berömma hunden. Tyckte verkligen att alla ekipage gjorde framsteg & man märkte att nog både folk & hundar var LITE trötta i slutet???Ha,ha,ha Jag var det i alla fall!!!
Förhoppningsvis så kommer det lite foton från helgen, jag hade ju så klart inte med mig kameran hmmmm. Kanske blir det även en film eller två på You Tube?! Bara jag INTE är med! Ha, ha,ha.....

TACK Susanne för att du körde min Breeze!

En STOR KRAM till alla er som var med hela helgen!  Nu är jag verkligen sugen på att fortsätta träna.....

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Susanne

TACK Marie för en jättebra träningshelg, handlingsövningarna var väldigt bra och nyttiga. Nu lovar jag att lita på min hund, BERÖMMA henne hela tiden, koncentrera mig på min handling samt hålla fokus på hunden, eller jag lovar i alla fall att försöka riktigt hårt.......:)

Att få köra Breeze var enbart en ära och VÄLDIGT, VÄLDIGT roligt..vilken härlig hund du har!!!

Hoppas vi ses snart igen Kram Susanne & Mixi

2008-11-17 @ 20:07:13
Postat av: Marie G

Tack för dom härliga raderna! Det var härligt att se dig både med Mixi & Breeze, lovar att det såg riktigt BRA ut!!! Visst har vi härliga hundar?!?Smile....Skicka gärna över några bilder om du har?

Lycka till med träningen! (vill gärna höra hur det går)

Kram från Marie G

2008-11-18 @ 09:30:43
URL: http://marieosindie.blogg.se/
Postat av: linnea, matilda, ludwig o albin

Tack för en lärorik och trevlig agilityhelg. Jag och Ludwig fick verkligen upp farten o Matilda o Albin fick många goda tips att jobba vidare med. Vi hoppas du snart kommer tillbaka.

Kram Linnea o Ludwig, Matilda o Albin

2008-12-09 @ 21:20:31
Postat av: Marie G

Hejsan, KUL att höra att ni var nöjda med helgen! Det var himla kul för mig att se era framsteg! Jobba vidare så syns vi snart igen smile...

Kram på er från Marie G

2008-12-11 @ 20:03:51
URL: http://marieosindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0