Valparnas vikt vid 6 v & 2 dagar

Oj,oj,oj vilka vikter Bingo-Leffe & Brio har, dom kommer nog bli STORA! Men jag tror som sagt att dom kommer bli underbara hundar även fast dom blir STORA. Lilleman, Bino blir en liten kille, men oj vad det är fart i honom!  Min Trizz hoppas jag blir lagom, vore kul att ställa ut lite grann.....

I kväll var Jenny här så då tog vi ut alla tillsammans, hmmm. Sedan blev det till att hålla koll på dom, livet är ju så spännande! Inte behöver man vara nära matte, nä upptäcka allt kul & spännande är mer lockande.....Det blir nog ett gäng tuffa hundar, men Breeze tillhör ju inte den mesigare typen snarare tvärtom. Så det kommer väl från henne. Valparna rusade i alla fall av sig & killarna hade lite koll på Milloo, så där Milloo var var killarna.

Senare kom Anders, så han satte jag att klippa klorna på dom. Det gick....

Valparnas vikt vid 6 veckor & 2 dagar:
Bingo-Leffe: 3053
Trizz: 1707
Bino: 1296
Brio: 3340

Jag sa att Bingo-Leffe & Brio skulle bli STORA!!!

Kommentarer
Postat av: Marie, Bingo-Leffes gudmor (Eskilstuna)

Storleken har ju viss betydelse för rasens standard men temperamentet är i alla fall viktigast av allt....för utan det har man ingen hund.Vem vill sälja snygga hundar utan temperament.
Jag tycker Eva ska prova att ställa ut guld-klimpen, stora Bingo-Leffe ändå =)
"Bingo-Leffe"...hahaha! kärt barn har många namn.Apropå namn...
Jag hade valpköpare som inte kunde bestämma namn på sin tik...hon alternerade mellan Doris och Bodil och hade jättesvårt att bestämma sig...när vi inte setts på ett tag frågade jag henne...har du bestämt namn än??? Hon flackade nervöst med blicken och njae...jaaag veeet inte!!!...kaaannske jag!!...näej!! ...men jag tror det blir Boris!!!!...hahaha...hon tänkte på båda namnen samtidigt...därför svarade hon Boris...vad vi skrattade!!! Jag tyckte hon kunde heta Boris eftersom matte gillade båda namnen "två flugor i en smäll" =)men hon bestämde sig för Bodil.

2008-05-21 @ 12:11:15
Postat av: Eva i Eskilstuna

Hej Marie o alla Sheltisarna
Det gör ingenting att han blir förstor. Det som är
viktigt är att han är trevlig och gillar
aktiviteter, och det gör Leffe. :) Visst kan det vara kul att ställa ut någon gång och det går bra på
inofficiella utställningar. Men det är inte viktigt
för mig.

2008-05-21 @ 12:44:46
Postat av: Marie G

Hejsan på er,
Som sagt han lär bli stor! Men jag kan inte säga hur stor,smile...Men han har ett underbart temperament, han är helt enkelt supermysig!!! Så är man ju STOLT "mamma" också, fniss....Ja namn är ett kapitel för sig, här hemma går han under namnet Bingo-Leffe, försöker att bara säga Leffe men för mig är han Bingo. Så jag slår som sagt 2 flugor i en smäll också dvs Bingo-Leffe....Usch snart är det bara 1 vecka kvar....Ha det tjejer hälsar Marie G & alla sheltisarna

2008-05-21 @ 22:13:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0