Några dagars uppehåll....

Det har tyvärr inte blivit att jag skrivit något här jag har nämligen varje ledig stund varit UTE med VALPARNA & NJUTIT!!! Vädret har ju varit underbart & då får man passa på att släppa dom "lösa". Har en jättebra & stor gräsmatta där dom får vara lösa. Det är så härligt att se dom! Man bara njuter när dom skuttar omkring. Så det har varit lågprioritet att sitta vid datna. För när man väl är inne ja då ska det fixas, plockas pinktidningar, skuras golv, läggas på nya tidningar osv. Som sagt nu är dom ute flera gånger om dagen, härligt, härligt...
Nu äter dom ju också torrfoder 3 gånger per dag blandat med lite välling & den köttfärs jag har kvar. Det verkar som om dom äntligen kommit på att det är smaskens!
Jo, jag glömde skriva det tidigare men dom har avmaskats med Welpan & ja röd/rosa var det.....Alla valparna samt Breeze.
Tyvärr inga bilder nu men jag får kameran i em & då lovar jag att FOTA dom!!! Dom växer ju så att det knakar mina underbara ljuvliga valpar!
Njut av era hundar, det gör jag!!!

Kommentarer
Postat av: Eva i Eskilstuna

Det låter som att det är mysigt på gräsmattan. :)
Det ska bli så mysigt när Leffe (Bingo) kommer
hit och vi får mysa på våran gräsmatta och bara
ha det bra och göra roligheter.

2008-05-10 @ 17:31:28
Postat av: Marie G

Ja, man vill ju inte gå in! Det är ju bäst att passa på när det är så här underbart väder. Nu är även det fixat på min balkong, valpsäkrat alltså så nu får dom gå ut & in som dom vill....

2008-05-10 @ 20:17:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0