Milloo´s tävlingshelg

Ja, nu har min "Prins" tävlat igen. Denna gång var dat dax för agility på Södertälje BK, hopp & agility klass 1. Birgitta tävlade  (TACK!!!) honom med den ÄRAN! Tyvärr så diskade dom sig MEN i övrigt så gick allt JÄTTEBRA!!! Alla kontaktfält satt! Jippi....
GRATTIS Birgitta som med Mac tog en PINNE!!!! Samt körde Zingo kanonbra, men missade tunneln(Birgitta, vad har vi sagt om ETT hinder i taget???) annars hade dom varit nollade.....Men det såg BRA ut. KUL!
Även Sara med Hera körde BRA! Tyvärr inga placeringar dnna dag, men dom kommer......

På söndagen var det dax för Nykvarn, denna dag tävlade Anders. Sindie & Breeze fick också följa med, Anders körde LITE med Breeze på uppvärmningen, oj,oj,oj vad det går fort!!!
Milloo körde även denna dag hopp & agility klass 1. I agilityklassen blev det några fel(15) & några tidsfel(ca3,5..) men det räckte till en 4:e placering & rosett! GRATTIS! Glädjande nog så satt ALLA kontaktfält även i dag, tjohoo!!!Fart hade han men var lite osäker på balansen & givetvis i slalomen....I hoppklassen var det mer fart, men tyvärr så blev det även här 15 fel. Men annars såg det lovande ut!
För dom andra så såg det bra ut & alla hade FART men tyvärr inga placeringar....Men säsongen har ju precis börjat & placeringar kommer dom ALLA att TA!!!


     
Milloo                            Milloo & Anders i Nykvarn, ag klass 1

image498
Anders & Milloo 4:a i agilityklass 1 i Nykvarn

     
Milloo

     
Sara & Hera               Ingela & Korall

  
Birgitta & Mac


Kommentarer
Postat av: Eva i Eskilstuna

Grattis till Milloo, duktigt.

2008-05-27 @ 12:54:58
Postat av: Marie G

Tackar! Jag är såå stolt!!!

2008-05-27 @ 15:11:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0