Hem från Vingåker & valparnas vikt dag 27

Ett stort TACK & KRAM till Anders & Linnea som tagit hand om alla hundarna när jag åkte till Vingåker!

Som sagt det är alltid lika trevligt att åka till Vingåker & möta det härliga gänget från "Hundklubben". Sedan att alla agilitylopp såg mycket bra ut var himla kul att se. Fart var det på er alla, men lite handlingsträning i augusti kanske skulle vara något???Smile......
Ett stort GRATTIS till Camilla Brånn & Snobben som vann Marknadsmästerskapet 2008!!!

Tack också till Sven & Marie M som det alltid är så trevligt att träffa & bo hos! God mat & trevligt sällsakp är aldrig fel.....Å Gäspa var SÖT! Håller med dig utan tecken ska det vara!!!!

MEN lika härligt var det att komma hem till hundarna & valparna! Milloo hade åkt till landet,hmmmm....Men alla andra var hemma. Så nu har det bara varit valpar för hela slanten. Byte av pinktidningar & tvätt av fällar & bäddar, ja det är ett sant lördagsnöje, suck. Lena, min uppfödare var här & tittade på valparna. Eller kolosserna som hon säger, vet inte vad hon menar med det?! Ja, Bingo & Brio är ju LITE stora, men.....Bino är i alla fall normal stor.
I dag har dom fått köttfärs & välling, smaskens! Passade också på att väga dom, så här kommer valparnas vikt dag 27(är det väl???)

Bingo: 1545
Tiken: 1101
Bino: 869
Brio: 1624

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0