Brios första fästing!

När jag hade alla vildingar ute i går så kröp det en fästing på Brios huvud!!! Som tur var såg jag den innan den hunnit sätta sig.

Dom är för roliga , valparna det går inte att ha alla 4:a lösa samtidigt. Nix då går dom på egna äventyr, suck...Tycker att det är bra att dom är självständiga men det kan ju vara någon måtta på det hela. Tur att man har snälla grannar som hjälper till & "hämta" valp.....Men självklart är det härligt att se att det är fart & äventyrsanda i dom. Inte bangar dom för något heller, hmmm.......

Kul är att Milloo börjat leka med valparna, i början tyckte han ju att dom var !äckliga" men nu hänger han på & busar. det är riktiga ruscher  när dom håller på. Tyvärr har det i dag ösregnat & haglat så då har dom fått vara inne, men jag hoppas verkligen att det blir bättre så att jag kan ta ut dom. Annars blir dom nog "lite" jobbiga framåt kvällningen.Men det går bra att aktivera dom innne också, balkongen kan dom ju gå ut på även fast det regnar.

Valparna växer så att det knackar, i kväll ska dom vägas......Men troligen blir nog både Bingo-Leffe & Brio large, suck....Bino blir nog kanske small, men det gör ju inget.

Kommentarer
Postat av: Eva i Eskilstuna

Hej Marie o alla Sheltisar
Jag kan tänka mig att det går vilt till när du har
hela gänget ute. :)Det ska bli spännande och se hur
mycket dom har ökat i vikt nu. Nu är det nästan
bara 1,5 vecka kvar.

2008-05-20 @ 17:56:06
Postat av: Marie G

Hejsan, ja man kan lugnt säga att vilda är dom! Men som sagt jag tycker att det är bra att dom vågar....Vikten kommer på bloggen. Hälsningar Marie G & alla sheltisarna

2008-05-20 @ 23:00:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0