Borstning & kloklippning

Natten har varit lugn men i dag skulle jag upp tidigt...suck. Alla valpar med Bingo i spetsen springer mot dörren när jag ska gå ut med dom andra, ja dom är för roliga!
Även i dag har dom varit ute på grönbete, man bara skrattar när man ser dom skutta omkring. Nja Milloo tycker nog bara dom är uschliga, han kan göra lekinviter men när dom närmar sig springer han i väg. Det var inte så himla varmt i dag så dom fick inte vara ute så länge.
Har arrangerat olika ljud för dom, tror att det är nödvändigt för dom att träna på det. Självklart är dom väldigt vana med vardagliga ljud såsom dammsugare, diskmaskin, TV, stereo, dusch, fön osv. På golvet ligger även kastrullock, pappkasse, kartong, skedar, petflaskor, ja allt jag kan komma på som är bra att träna på. Olika underlag osv.
Dagens stora händelse var nog att dom blev borstade, lite konstigt var det nog men alla tyckte att det var OK. Passade också på att klippa klorna, kolla tänder & ögon (det gör jag varje dag men...) & gå igenom pälsen. Dom skötte sig BRA!
Inga foton i dag, kameran är återigen på laddning.

Kommentarer
Postat av: Marie (Eskilstuna)

Dom små kan inte få en bättre start i livet med en så duktig uppföderska som tänker på allt =) Kastrullock, petflaskor mm är ju kanon att ge dom och "billigt" blir det =))

2008-05-07 @ 09:38:38
Postat av: Marie (Eskilstuna)

Dom små kan inte få en bättre start i livet med en så duktig uppföderska som tänker på allt =) Kastrullock, petflaskor mm är ju kanon att ge dom och "billigt" blir det =))

2008-05-07 @ 09:39:03
Postat av: Marie G

Tackar för det! Har ju som sagt läst en hel del tips samt pratat med andra,ha,ha,ha....Det kommer nya saker varje dag så nog borde dom vara vana med både det ena & det andra......Hälsningar Marie G

2008-05-07 @ 11:25:50
Postat av: Eva i Eskilstuna

Du tänker på allt, det känns BRA.:)

Jag ringer torsd eller fred ang söndagen.

2008-05-07 @ 14:25:51
Postat av: Marie G

Hejsan, Jag försöker att tänka på allt men man har säkert missat en hel del.....Men jag håller på med dom mycket & gör alla möjliga konstiga ljud.
Hörs angående söndag hälsar Marie G med alla sheltisarna

2008-05-08 @ 10:00:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0